Connect with us

DIVIZIA A1

Ionel Ciunt, după succesul cu Arcada Galați: „Este o victorie importantă pentru noi”

Primarul municipiului Zalău a elogiat marea victorie a echipei de volei a Primăriei în fața campioanei României, cu atât mai mult cu cât SCM Zalău a fost lipsită de aportul a 5 jucători, toți confirmați cu COVID-19

După multă așteptare, a început și campionatul de volei. Noul coronavirus a lovit însă în plin lotul echipei SCM Zalău, care s-a trezit cu 5 jucători infectați cu COVID-19.

Și când, chiar înaintea partidei cu campioana României, Arcada Galați. Deși a avut pe foaia de joc doar 8 jucători (a fost promovat și un junior de la Academia de Volei Marius Lazăr), formația condusă de Adrian Feher a realizat o mare victorie (scor 3 – 1)!

Succesul a adus satisfacție în rândul autorităților locale, cu atât mai mult cu cât noua echipă de volei a Zalăului are acum un buget mult mai mic decât în anii trecuți, iar perspectivele sunt aceleași.

„Este o victorie importantă pentru noi şi asta arată că jucătorii şi echipa funcţionează aşa cum ne aşteptăm, ca o echipă unită şi care vrem să fie podium la finalul campionatului”, a declarat Ionel Ciunt pentru Sportul Sălăjean.

Totodată, edilul municipiului a apreciat atașamentul iubitorilor de volei față de echipă, având în vedere că live-ul realizat pe pagina oficială de Facebook a clubului a fost vizionat de peste 3.000 de oameni.

„Faptul că partida a fost urmărită de atâți de mulți oamenii arată că voleiul e iubit la poalele Meseșului. Acesta e un lucru important, mai ales în condiţiile în care pandemia şi starea de carantinare a populaţiei din municipiu ne obligă să stăm în casă. Este bine că prin intermediul tehnicii moderne, oamenii au acces să vadă activităţiile sportive care se desfăşoară în municipiul Zalău”, a mai spus primarul municipiului Zalău.

loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1