Connect with us

Actualitate

APEL UMANITAR. Casa unei familii din Crasna, mistuită într-un incendiu devastator. FOTO- VIDEO

Oamenii cu suflet mare pot ajuta această familie fie cu o sumă de bani, haine, mobilier sau materiale de construcţie. Orice mic ajutor va ajuta această familie să-şi poată reconstrui casa pentru care au trudit atâta şi care a ars în câteva minute…


Un incendiu devastator a avut loc în localitatea Crasna.

Casa unei familii a ars din temelii, fiind clipe de coşmar pentru proprietari, clipe pe care nimeni nu şi-ar dori să le trăiască vreodată.

Vine iarnă, vine frigul, iar această familie a rămas fără casă.

Însă, oamenii cu suflet mare nu au rămas indiferenţi, iar proprietarea unui salon de înfrumuseţare din Crasna a făcut un apel umanitar, în speranţa că sunt persoane care doresc să ajute această familie să-şi refacă casa.

“APEL UMANITAR❗️❗️❗️Știu ca v-am obișnuit doar cu lucruri frumoase și cu poze pline de culoare, dar din pacate necazurile vin fără sa întrebe. De acest necaz s-a bătut o familie, azi-noapte, în localitatea Crasna, (localitate unde avem salonul deschis). Casa lor a ars din temelii din cauza unei defecțiuni la centrala de incalzire. Aceste suflete ne sunt clienți de peste 4 ani de zile, iar pentru noi clienții sunt ca o familie. Va cerem ajutorul clienților, cunoscuților, rudelor, cât și tuturor celor care îi cunosc sau care doresc sa ofere o mâna de ajutor. Haideți sa punem mâna de la mâna. Orice mic gest contează. Indiferent ca este vorba de bani, haine, mobilier sau materiale de construcție, fiecare dintre acestea contează in egala măsură. Oricare dintre noi am putea fi oricând in aceasta situație asa ca va rog, haideți sa fim solidari deoarece se apropie iarna și este din ce in ce mai frig 🥺Alte detalii, nume, adresa sau numere de telefon vă pot oferi in privat. Din motive lesne de înțeles prefer sa le păstrez ascunsă identitatea deoarece sunt oameni modești”, este mesajul postat pe pagina de facebook Dana C. Make-up/Extensii de gene/Stilizat sprancene.

Până în prezent, s-a strâns suma de aproximativ 15.000 de lei, o sumă care nu acoperă cheltuielile, având în vedere că familia a pierdut tot.

Din incendiu a putut salva un televizor, două paturi pe jumătate arse şi o mobilă de bucătărie…

Cam așa stă situația in momentul de față, după cum vedeți. Imaginile sunt de nedescris plus mirosul de fum care se simte încă. Nu s-au mai putut salva decât un televizor, doua paturi pe jumătate arse și o mobilă de bucătărie. Practic au pierdut tot. Apelăm din nou la bunătatea voastră deoarece situația e critică, pozele exprimând nici jumătate din ce simti atunci când vezi cu ochii tai ce e aici 😔 S-au strâns in jur de 15.000 de lei, o suma mult prea mică pentru a acoperi chelituielile. Sunteți invitați oricând la orice oră sa vedeți cu ochii voștri despre ce e vorba (Crasna. Strada Pădurii nr 1276 ). Vă mulțumim din suflet pentru toată implicarea! Va rog să dați un share pentru ca această postare sa ajungă la cât mai mulți oameni”, spune proprietarea salonului de înfrumuseţare.

Cei care vor să doneze o sumă de bani, o pot face în contul de mai jos.

RO82BRDE320SV13395493200 deschis la banca BRD – Csengetyüs Zoltan Albert.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate