Connect with us

FOTBAL

Sportul Șimleu, stop joc!? Fotbalul e lovit din nou de COVID-19

Partida sălăjenilor amânată sâmbătă după-amiază pe Stadionul “Jean Pădureanu” din Bistriţa nu se va mai putea disputa, deoarece nu mai puţin de nouă fotbalişti şi doi antrenori de la gazde sunt confirmaţi cu noul coronavirus

Sâmbătă, de la ora 14.00, Sportul Şimleu trebuia să dispute jocul din etapa a X-a din Liga a III-a, pe terenul Gloriei Bistriţa. Din păcate, elevii lui George Zima nu își vor putea continua parcursul bun din ultima perioadă, din cauza problemelor provocate de noul coronavirus.

În cursul zilei de azi, adversara Şimleului a primit o lovitură, în momentul în care au venit rezultatele de la testele ce stabilesc diagnosticarea cu COVID-19. Astfel, nu mai puţin de nouă fotbalişti din lotul Gloriei – între care şi portarii, dar şi doi membri din staff-ul tehnic al bistriţenilor au fost confirmaţi cu coronavirus.

În aceste condiţii, partida de la Bistriţa nu se va mai putea disputa mâine. Gazdele au şi anunţat Federaţia Română de Fotbal că nu pot alinia o formulă de joc conform regulamentului. Ca urmare, întâlnirea va fi amânată.

Oficialii forului din capitală au şi programat meciul pentru o altă dată, e vorba de 18 noiembrie.

“Îmi pare rău de ce s-a întâmplat. După jocurile bune din ultima perioadă, chiar mergeam încrezători la Bistriţa, speram la un rezultat pozitiv. Ne făcuserăm programare cu o zi mai repede, pentru a pregăti meciul cât mai bine. Azi, după-amiază am primit telefon de la Federaţie, cum că meciul a fost amânat. Din păcate, trecem prin momente grele, din care să putem ieşi cu bine”, ne-a declarat Ioan Gurzău, preşedintele echipei Sportul Şimleu.

De precizat faptul că orice joc se poate amâna o singură dată. Astfel, dacă partida de la Bistriţa ce trebuie să aibă loc peste două săptămâni, nu se va putea desfăşura dintr-o cauză sau alta, va fi stabilită la masa verde, Sportul Şimleu fiind câştigătoare la masa verde, cu scorul de 3 – 0.

În final, să anunţăm că un alt joc din runda aceasta în Seria a X-a, e vorba de întâlnirea Luceafărul Oradea – CAO Oradea, nu se joacă din acelaşi motiv. CAO are 15 cazuri de COVID-19.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL