Connect with us

DIVIZIA A1

ULTIMA ORĂ. Turneul de volei de la Zalău s-a încheiat brusc!

Din cauza problemelor cu coronavirus de la Unirea Dej, meciurile cu SCM Zalău şi Arcada Galaţi nu se vor mai disputa, rezultatele acestor partide urmând să fie stabilite la “masa verde”


Divizia A1 la volei masculin a debutat în acest final de săptămână cu disputa dintre SCM Zalău şi Arcada Galaţi, meci câştigat de zălăuani cu 3 – 1. Cele două grupări fac parte din Turneul 1, alături de Unirea Dej.

Astăzi, trebuia să aibă loc meciul doi al turneului pe care îl găzduieşte Zalăul, între Unirea Dej şi Arcada Galaţi. Însă, disputa nu se va mai disputa, din cauza problemelor cu coronavirus de la Unirea Dej, gruparea dejeană aflându-se în imposibilitatea de a se prezenta la meci cu 6 jucători disponibili.

Prin urmare, conform regulamentelor în vigoare, Unirea Dej va pierde la “masa verde” scor 0 – 3, duelurile cu Arcada Galaţi şi SCM Zalău.

“Din cauza faptului că Unirea Dej nu a putut alinia şase jucători valizi pentru jocurile din cadrul turneului de la Zalău, conform regulamentelor în vigoare, Dejul va pierde la masa verde atât meciul cu Arcada Galaţi, cât şi cel cu SCM Zalău”, ne-a declarat Doru Marcel Ţîrle, directorul executiv SCM Zalău.

Astfel, după primul turneu, SCM Zalău are două victorii şi un setaveraj de 6 – 1.

Următorele meciuri pentru SCM Zalău vor avea loc peste două săptămâni, la turneul de la Craiova, unde elevii lui Sorin Pop şi Marius Lazăr se vor duela cu SCMU Craiova şi “U” Cluj.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1