Connect with us

Ştiri din Sălaj

Bogdan Ilea – Vocea ta în Parlamentul României!

Peste o lună mergem la vot. Suntem într-o situaţie pe care nimeni n-a anticipat-o dar pe care o vom traversa cu încredere dar mai ales cu grijă. Cu grijă unii faţă de ceilalţi.

Anii care vin nu vor fi uşori şi mai mult poate decât altădată va trebui să alegem bine, să alegem oameni care pot duce lucrurile înainte şi pe care ne putem baza că sunt preocupaţi să facă lucruri bune şi să le ducă la bun sfârşit.

Am convingerea că echipa PNL Sălaj este în acord cu aşteptările oamenilor, ale sălăjenilor. Nu mergem în Parlament pentru a obţine o funcţie, ci pentru a face lucruri.

Lucruri bune care să ne aducă prosperitate şi o viaţă mai bună. Vor fi 4 ani dedicaţi dezvoltării judeţului şi ţării şi asta va trebui să transmitem tuturor. Doar prin muncă vom putea realiza obiective.

Sunt optimist fiindcă lângă mine sunt oameni serioşi, dedicaţi interesului public şi vă spun că Sălajul e pe mâini bune. Ca parlamentar ştiu ce am de făcut şi cred că viitoare majoritate va realiza reformele de care avem nevoie cu toţii!

Mulţumesc încă o dată colegilor pentru încredere. Principala mea preocupare e legată de creşterea calităţii vieţii pentru fiecare sălăjean. Avem nevoie de legi bune, de investiţii şi locuri de muncă bine plătite dar şi de servicii de calitate pentru toţi.

Împreună cu echipa formată din conducerea judeţului, primari şi consilieri, va trebui să adunăm toate energiile bune şi să rezolvăm cele mai importante proiecte ale judeţului.

Avem nevoie de drumuri bune, şcoli modernizate, apă potabilă în toate localităţile şi instituţii funcţionale care să răspundă nevoilor oamenilor.

Ca parlamentar voi fi parte a realizării acestor proiecte. Avem nevoie de toate energiile bune şi de toţi cei care într-o formă sau alta pot contribui la dezvoltarea şi reclădirea Sălajului. Vom reuşi.

Comandat de PNL Sălaj; Realizat de SC Digital Viralist SRL; Cod AEP: 11200025

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj