Connect with us

Actualitate

Ministrul Lucian Bode, confirmat cu COVID-19. Vezi care e acum starea liderului PNL Sălaj

În ultimele zile, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor a fost în centrul atenției.

La un an de activitate în fruntea unuia dintre cele mai grele ministere, sălăjeanul nostru a fost prezent la mai multe emisiuni de la diferite televiziuni naționale, în care și-a prezentat Raportul de activitate.

În cursul acestei seri, Lucian Bode revine a revenit în prim-plan, dar cu vești proaste. Președintele PNL Sălaj a fost confirmat cu noul coronavirus și a intrat în izolare. Conform celor spuse de acesta, starea de sănătate este bună și nu prezintă simptome specifice.

“În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice și am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Va urez multă sănătate, tuturor!”, a anunțat Lucian Bode.

De precizat că liberalul este al doilea al membru al Guvernului testat pozitiv cu noul coronavirus în ultimele zile. La începutul săptămânii, și Ministrul Economiei – Virgil Popescu – fusese depistat pozitiv cu SARS-CoV-2.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate