Connect with us

Actualitate

ULTIMA ORĂ. Se amână carantinarea municipiului Zalău și orașelor Cehu Silvaniei și Jibou

Până în acest moment nu au venit documentele oficiale pentru carantinarea celor trei oraşe din judeţul Sălaj


Vă înștiințăm, că până în acest moment, Instituția Prefectului Județul Sălaj nu a primit documentele oficiale pentru carantinarea municipiului Zalău și orașelor Cehu Silvaniei și Jibou.

După publicarea Ordinului Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență în Monitorul Oficial urmează stabilirea măsurilor și responsabilităților privind instituirea carantinei zonale în cele trei localități, prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Sălaj.

Setul de măsuri, precum și declarația pe proprie răspundere în varianta finală, urmează să fie aduse la cunostinta cetatenilor imediat după publicarea si primirea documentelor oficiale.

“Vom intra în carantină, dar nu ştim data şi ora la care se va întâmpla acest lucru. Carantinarea nu se face de către noi. Aşteptăm publicarea ordinului în Monitorul Oficial. S-ar putea să fie adoptate măsuri noi faţă de măsurile pe care le-am stabilit iniţial. După ce măsura se publică în Monitorul Oficial, o putem comunica în secunda doi. Problema e ora când va fi. Noi trebuie să informăm populaţia cu o zi înainte depre aceste măsuri. În aceste condiții, mâine nu vor fi aplicate măsuri”, a declarat prefectul Virgil Ţurcaş, pentru Ştirile din Sălaj.

UPDATE.

În cursul serii, prefectul Virgil Țurcaș a admis că măsura ar putea totuși intra în vigoare de joi dimineața, dacă în cursul nopții ordinul este publicat în Monitorul Oficial.


Ministrul Lucian Bode, confirmat cu COVID-19. Vezi care e acum starea liderului PNL Sălaj

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate