Connect with us

DIVIZIA A2

Conducerea de la Volei Municipal prinsă cu MINCIUNA. A anunţat antrenorul pentru Divizia A2, fără să fi vorbit cu el. “Eu nu am discutat cu nimeni”, spune Bogdan Nicolae

Acceptată în liga secundă, Volei Municipal Zalău anunţa că va evolua în liga secundă cu Bogdan Nicolae antrenor. În fond şi la urma urmei s-a dovedit a fi o nouă “manevră” din partea conducerii, care nici măcar nu a purtat discuţii cu tehnicianul. Oricum, Bogdan Nicolae nu doreşte să preia echipa, mai ales că el este preparator fizic la HC Zalău

Conducerea de la Volei Municipal Zalău se află sub control judiciar, după ce Vasile şi Daniela Coţa s-au aflat în arest, apoi în arest la domiciliu. Cei doi sunt acuzaţi de obţinere ilegală de fonduri, delapidare, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, infracţiuni prin care ar fi delapidat aproximativ 640.000 de euro.

Cu toate că procurorii au deschis un dosar penal pe numele celor doi, conducerea de la Volei Municipal Zalău nu se dezminte şi mai iese în evidenţă cu o “manevră”. Astfel, au înscris echipa în Divizia A2, cu toate că toţi jucătorii au plecat de la Zalău, fiind lăsaţi cu restanţe financiare.

Însă, se pare că cei din conducere urmăresc alte interese şi anume obţinerea unor grile după jucătorii care mai aveau acord cu clubul zălăuan şi pentru sezonul 2020 – 2021.  Ar fi vorba de patru-cinci jucători, de pe urma cărora, conducerea speră să încaseze grile între 1.000 – 4.000 de euro odată cu înscrierea echipei în A2. Odată ce Volei Municipal a fost acceptat în Divizia A2, la televiziunea deţinută de familia Coţa a apărut o informaţie cum că Bogdan Nicolae se va ocupa de pregătirea echipei. S-a dovedit a fi o mare minciună din partea conducerii, deoarece fostul antrenor secund de la Volei Municipal Zalău ne-a dezvăluit că nici măcar nu a fost contactat pe tema acestui subiect. În plus, Bogdan Nicolae are acum o altă ocupaţie şi este preparator fizic la HC Zalău, dar recent el a intrat în învăţământ şi a devenit profesor de educaţie fizică şi sport.

“Eu nu am discutat cu ei despre aşa ceva. În primul rând eu sunt sub contract cu echipa de handbal şi plus de asta am intrat în învăţământ şi sunt profesor de educaţie fizică şi sport. Şi să vreau, nu am timpul necesar să fiu antrenor la volei. Nu ştiu ce vor să facă, dar pe mine oricum nu mă interesează o perioadă voleiul, fiindcă mi-a fost destul”, a declarat Bogdan Nicolae

Bogdan Nicolae a fost antrenor secund la Volei Municipal Zalău, în perioada 2013 – 2020, iar ca şi alţi jucătorii sau membrii din staff  s-a ales cu restanţe financiare de la echipa la care activat în ultimii 7 ani. “Cu conducerea de la Volei Municipal nu am vorbit decât despre aspectele din trecut, legat de restanţele financiare. Acum pentru mine prioritar este şcoala şi handbalul”, spune Bogdan Nicolae, care în vară a devenit preparator fizic la HC Zalău.

Volei Municipal Zalău ar urma să debuteze în Divizia A2 în  perioada 20 – 22 noiembrie

Şi în Divizia A2, Federaţia Română de Volei a decis să se joace sub formă de turnee, din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Dacă în Seria Est vor fi cinci echipe, în Seria Vest au fost repartizate şase formaţii, între care se află şi două din Zalău, Volei Club şi Volei Municipal.

Primul turneul urmează să se dispute în perioada 6 – 8 noiembrie, la care vor participa CSM Suceava, Volei Club Zalău, CS Oţelul Roşu şi CSS CNE Lapi Dej. Practic, pe parcursul a trei zile se vor juca trei etape, urmând ca al doilea turneu să aibă loc în perioada 20 – 22 noiembrie, când va participa şi Volei Municipal Zalău, alături de CSM Suceava, Volei Club Zalău şi ProVolei Arad.

Rămâne însă de văzut cum va putea evolua fosta campioană la acest turneu, având în vedere că echipa este plină de datorii şi nu mai are niciun jucător în lot.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A2