Connect with us

FOTBAL

VIDEO. Romario Rus înscrie şi în poarta titratei ASU Poli Timişoara!

După ce a înscris în faţa oltenilor de la FC “U” Craiova, fotbalistul sălăjean a marcat în remiza obţinută de ACS FC Recea, în confruntarea cu alb-violeţii


Obişnuit cu nivelul Ligii a II-a încă de când era om de bază la Olimpia Satu Mare, Romario Rus a început să prindă gustul golului în tricoul celor de la ACS FC Recea.

Dacă la formaţia sătmăreană evolua în faţa apărării, Nae Constantin îl foloseşte în spatele vârfului.

Mijlocaşul sălăjean are un parteneriat bun cu atacantul Marius Coman, cei doi colaborând la mai multe goluri reuşite de echipa maramureşeană.

În etapa a X-a, ACS FC Recea a primit vizita pe teren propriu a celor de la ASU Poli Timişoara, Romario reuşind să înscrie din nou pentru echipa maramureşeană.

Meciul a debutat furtunos, iar Alin Văsălie a deschis repede scorul pentru gazde, dar timişorenii au egalat rapid după autogolul lui Gabriel Oiţă.

N-a trecut mult timp, iar sălăjeanul Adrian Micaş a centrat perfect pentru Ante Bakmaz care a reluat cu capul în plasa porţii timişorene.

S-a făcut 3 – 1, după ce Romario Rus a reluat în plasă centrarea venită de pe partea dreaptă.

Din păcate, echipa din Recea nu a putut ţine de acest rezultat, iar în cele din urmă, partida s-a încheiat la egalitate, scor 3 – 3.

În ceea ce îl priveşte pe Romario Rus, pentru fotbalistul sălăjean a fost al treilea gol din acest sezon, după cele izbutite cu FC “U” Craiova şi CSC Sânmartin (Cupa României).

Totodată, remarcăm faptul că Romario Rus a bifat peste 100 de prezenţe în Liga a II-a, meciul cu ASU Poli Timişoara fiind meciul cu numărul 102 în cel de-al doilea eşalon.

Golul lui Romario Rus poate fi urmărit la minutul 21.13 în video-ul de mai jos.

Sursa foto şi video: ACSF Maramures Recea

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL