Connect with us

FOTBAL

George Zima: “Am pierdut două puncte în meciul cu Minaur. Am fost defavorizaţi sută la sută”. VIDEO

Sportul Şimleu a făcut un meci mare cu Minaur şi a reuşit să obţină un punct, scor 0 – 0, deşi băieţii lui George Zima au avut şanse bune să obţină toate punctele puse în joc. De altfel, după disputa de sâmbătă, antrenorul şimleuanilor consideră că echipa sa a pierdut două puncte…


În acest sezon, la Şimleu a fost mereu vorba despre ambiţie, determinare şi forţa grupului, iar pe teren propriu, Sportul Şimleu este invincibilă.

Nici Minaur Baia Mare nu a reuşit să obţină mai mult de un punct de sub Măgura, ba mai mult, băimărenii puteau pleca cu “coada între picioare”.

Şimleul a jucat bine şi chiar a avut ocazii bune de a înscrie şi de a câştiga partida, dar până la urmă, meciul s-a încheiat la egalitate, 0 – 0. La finalul jocului, George Zima s-a declarat mulţumit de jocul prestat de echipa sa, dar consideră că la cum s-a jucat, Sportul Şimleu a pierdut două puncte, fiind dezamăgit şi de brigada de arbitri care a condus jocul.

“Am pregătit jocul la victorie, dar sunt foarte fericit că am reuşit să obţinem un punct, mai ales după cele două săptămâni în care am fost forţaţi să nu ne antrenăm în efectiv complet şi fără mine prezent. Abia vineri seara am aflat că o să pot fi pe bancă. Mă bucur că am dat dovadă de caracter şi pe lângă asta am avut şi un joc bun şi vreau să felicit Minaur Baia Mare pentru prestaţia lor de până acum, dar noi am pierdut două puncte, doar pe seama greşelilor de arbitraj. Nu vreau să mă gândesc la alte lucruri, dar am fost defavorizaţi sută la sută. Consider că timp de 75 de minute am fost prezenţi în joc, chiar dacă nu am avut posesia de partea noastră, cred că am reuşit să surprindem de foarte multe ori pe contraatac, dar am luat deciziile greşite. Să nu uităm că nu ne-am antrenat în efectiv complet de două săptămâni, jucători încă carantinaţi, fără mine, azi ne-am antrenat, mâine nu, jucătorii au făcut un efort mare şi pe final au apărut ocaziile mari ale celor din Baia Mare, care dacă reuşeau să înscrie, era total nemeritat”, ne-a declarat George Zima.

Senegalezul Gueye Mansour putea deschide scorul cu un şut de la marginea careului de 16 m, dar atacantul Şimleului a fost şi mai aproape de a înscrie la o pasă primită în careu de la Luigi Pop, dar nici de această dată nu a trimis mingea în plasă.

“Mansour este un jucător de echipă şi este genul de atacant care dacă nu are mingi, face foarte mult efort, coboară între linii, ţine de minge şi se vede când el nu mai este la capacitate maximă şi sunt nevoit să-l schimb, se vede că nu mai reuşim să ţinem de mingi acolo în faţă. Dacă ar fi reuşit să şi marcheze, era perfect, dar eu sunt foarte mulţumit de ceea ce a arătat el, împreună cu colegii şi sunt sigur că suntem pe un drum foarte bun”, spune antrenorul de la Sportul Şimleu.

Cu acest rezultat de egalitate, Sportul Şimleu a încheiat turul de campionat neînvinsă şi speră să obţină punct sau puncte şi din ultimele două deplasări din acest an, la Bistriţa şi Sânmartin.

“În afară de sincopa din Cupa României, unde am pierdut în minutul 90, consider că acasă suntem imbatabili şi arătăm altfel de joc, în primul rând ca şi atitudine. Dar, şi afară am început să arătăm un joc bun, mă refer la Dej sau la Zalău, acolo unde am jucat în nişte condiţii speciale şi cred că puteam mai mult”, spune Zima.

Cât despre starea sa de sănătate, George Zima s-a vindecat de coronavirus, starea sa de sănătate fiind bună în prezent.

“Mi-am revenit, mă simt bine şi mă bucur că băieţii mi-au oferit acest punct, pentru că a fost foarte important să reuşim ceva pozitiv. Mă bucur că am ieşit negativ la COVID-19 şi sunt sănătos şi sper ca toată lumea să treacă cu bine peste această problemă mondială”, ne-a spus antrenorul Şimleului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL