Connect with us

ATLETISM

Robert Parge a ajuns la cel mai bun club de atletism din România!


Fostul atlet de la CSS Zalău şi “U” Cluj a ajuns la CSM Bucureşti. Clubul din capitală a fost desemnat cel mai bun din ţară, această distincţie fiind acordată de Federaţia Română de Atletism

Robert Parge este zălăuanul care îşi propune să facă senzaţie pe cele mai mari stadioane ale lumii şi într-o bună zi să ajungă la Jocurile Olimpice, visul oricărui atlet.

Născut la data de 25 aprilie 1997, Parge a început să practice atletismul la CSS Zalău, însă, odată cu încheierea junioratului a fost nevoit să plece în alt judeţ pentru a-şi continua cariera.

A ajuns la “U” Cluj, club pe care l-a reprezentat în ultimii ani la competiţiile naţionale pe la care a participat. Însă, la începutul acestei săptămâni, cariera lui Robert Parge a luat o altă turnură, iar zălăuanul a ajuns la cel mai bun club de atletism din România.

“Unul dintre cei mai talentaţi tineri atleţi români s-a alăturat Clubului Sportiv Municipal Bucureşti, cel mai bun club de atletism din România, în ultimii doi ani, distincţie acordată de Federaţia Română de Atletism. Multiplu campion naţional şi balcanic în proba de 400 de metri, Robert Parge s-a alăturat familiei noastre, familiei Clubului Sportiv Municipal Bucureşti”, se arată într-un comunicat oficial al CSM Bucureşti.

Robert Parge este considerat una dintre marile speranţe ale atletismului românesc în proba de 400 de metri, probă care l-a făcut consacrat.

La clubul din capitală, Robert se va pregăti sub comanda antrenoarei Magdolna Kanizsay.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ATLETISM