Connect with us

FOTBAL

Cu Vlad Morar titular, UTA Arad a “spart gheaţa” pe noul stadion


În etapa a VIII-a din Liga 1, formaţia arădeană a câştigăt primul joc de pe teren propriu, reuşind să se impună cu 1 – 0 în faţa Chindiei. Sălăjeanul a fost titular pentru a doua oară în acest campionat, după ce a mai fost în primul 11 şi la partida cu FC Voluntari


Chiar dacă este o nou-promovată, UTA Arad are rezultate bune în  cele opt etape din Liga 1 şi surprinzător se află pe locul 6, poziţie ce asigură calificarea în play-off.

Arădenii au urcat pe 6 graţie victoriei cu Chindia Târgovişte, meci în care s-a consemnat o premieră: prima victorie obţinută de UTA, pe noul stadion “Francisc Neuman”.

La această victorie a contribuit şi sălăjeanul Vlad Morar, care a fost titular şi a jucat până în minutul 75, când a fost înlocuit de Alexandru Ioniţă. Este al doilea joc în acest campionat, în care Vlad Morar joacă titular pentru UTA. S-a mai întâmplat în partida cu FC Voluntari, din etapa a II-a, meci încheiat cu scorul de 0 – 0. La acel joc, sălăjeanul a fost protagonistul unei mari ratări, astfel că din 6 m, a şutat pe lângă poartă, deşi se afla într-o poziţie ideală.

De când este la UTA, Vlad Morar a mai prins 4 minute cu Hermannstadt, 23 de minute cu Viitorul Constanţa şi a mai jucat câte o repriză în meciurile cu Academica Clinceni şi Poli Iaşi. Sălăjeanul nu a evoluat deloc pentru UTA în partidele cu Dinamo şi FC Argeş.

În etapa următoare, UTA va juca în deplasare la FC Botoşani.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL