Connect with us

FOTBAL

FOTO. Scântei pe banca tehnică. Antrenorii Marius Paşca şi Dorin Toma au fost eliminaţi şi au văzut din tribună finalul duelului dintre SCM Zalău şi Minaur Baia Mare


Cei doi tehnicieni au avut un schimb de replici şi cu greu şi-au putut stăpânii nervii. Astfel, în minutul 78, centralul partidei i-a eliminat, iar cei doi tehnicieni au urmărit finalul jocului din tribunele Stadionului Municipal


SCM Zalău a revenit spectaculos de la 0 – 2, a condus cu 3 – 2, dar a încheiat la egalitate, 3 – 3, derby-ul cu Minaur Baia Mare. A fost un derby crâncen, în care jucătorii au dat totul pe teren pentru a câştiga cele trei puncte puse în joc.

Însă, “spectacolul” din teren s-a mutat şi la nivelul băncilor tehnice, acolo unde nervii antrenorilor Marius Paşca (SCM Zalău) şi Dorin Toma (Minaur Baia Mare) era să cedeze.

Mărul discordiei? Deciziile brigăzii de arbitri.

Disputa celor doi tehnicieni putea degenera, însă cei din staff-ul tehnic au reuşit să-i potolească la timp.

Nici după pauză, cei doi antrenori nu s-au liniştit, iar “mica” lor dispută a fost încheiată în minutul 78, ambii fiind eliminaţi şi trimişi în tribune de centralul partidei, George Roman.

Dorin Toma: Este pentru prima dată când sunt eliminat din postura de antrenor

Pe Marius Paşca şi Dorin Toma îi leagă o prietenie de mulţi ani, având în vedere că antrenorul Zalăului îşi are originile în comuna Bălan, comună în care îşi are originile şi soţia antrenorului de la Minaur.

“Suntem prieteni, ne ştim de foarte mulţi ani. Au fost nişte discuţii contradictorii, iar domnul tuşier a luat decizia să ne sancţioneze cu două cartonaşe galbene şi implicit cel roşu şi am văzut finalul meciului din tribună. Este pentru prima dată când sunt eliminat din postura de antrenor, dar cred că maniera jocului şi arbitrajul au dus la aceste eliminări”, spune Dorin Toma.

Marius Pașca: Deja ne-am împăcat. Rămânem prieteni

Nu este loc de duşmănie nici din partea lui Marius Paşca, astfel că după finalul partidei, cei doi tehnicieni au clarificat situaţia.

“E adevărat, a fost un mic conflict între antrenori. Miza jocului, tensiunea partidei a dus la un dialog care din punctul meu de vedere, aş vrea să trecem peste el. Ne cunoaştem de atâţia ani de zile şi ne-am împăcat. Am discutat după meci şi am clarificat situaţia. Rămânem prieteni, nu se pune problema. Felicit arbitrajul pentru modul cum s-a descurcat”, spune Marius Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL