Connect with us

FOTBAL

AJF Sălaj a decis: Se amână startul competiţiilor până în 2021

Având în vedere că autorităţile nu permit reluarea sportului la amatori fără respectarea protocolului medical, forul condus de Daniel Sabou a hotărât să amâne startul competiţiilor pe care le organizează până în primăvară


Speranţe deşarte pentru practicanţii fotbalului la nivelul ligilor judeţene.

Chiar  dacă din vară se tot speră la o relaxare a măsurilor impuse de autorităţi, care să permită reluarea fotbalului şi la amatori fără acel riguros protocol medical, până la urmă  în anul 2020 nu vor mai fi meciuri de Liga a IV-a şi Liga a V-a nici în Sălaj.

Creşterea alarmantă a numărului cazurilor de Covid-19 la nivel naţional, dar chiar şi judeţean a spulberat orice speranţă legată de startul competiţiilor de fotbal amator, astfel că de la începutul lunii, multe AJF-uri au decis să amâne competiţiile până în 2021. Cum cheltuielile legate de protocolul medical sunt peste posibilităţile financiare ale echipelor, şi AJF Sălaj a luat decizia de a amâna startul campionatelor.

Decizia a fost luată săptămâna trecută, în cadrul Comitetului Executiv. “Întrunit la data de 21 octombrie, Comitetul Executiv al AJF Sălaj, a luat următoarea decizie: Ţinând cont de faptul că nu s-a luat o hotărâre care să permită reluarea competiţiilor şi având în vedere creşterea constantă şi alarmantă a numărului de cazuri de COVID-19,  a hotărât amânarea începerii competiţiilor organizate de AJF Sălaj din sezonul 2020-2021, pentru o data când situaţia pandemică va permite acest lucru. Membrii afiliaţi vor fi informaţi în timp util asupra datelor reluarii competiţiilor”, se arată în comunicatul emis de AJF Sălaj.

O astfel de decizie a mai luat AJF-urile din Cluj, Arad, Timiş, Bihor, Satu Mare, în timp ce două AJF-uri din ţară au dat startul Ligii a IV-a, la Hunedoara şi Braşov.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 28 octombrie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL