Connect with us

FOTBAL

Gabriel Vaşvari, integralist în victoria lui Sepsi cu Dinamo

Fotbalistul zălăuan a prins toate minutele în jocul din etapa a VIII-a, iar prin jocul său bun a dat siguranţă echipei


După rezultatele înregistrate în ultima perioadă, Sepsi Sf. Gheorghe este cea mai în formă echipă din Liga 1. Chiar dacă a început campionatul ezitant, trupa pregătită de Leo Grozavu şi-a revenit şi a legat patru victorii consecutive. Sepsi a câştigat cu  FC Voluntari, FC Argeş, Poli Iaşi, iar sâmbătă a învins-o cu 2 – 0 pe Dinamo.

Gruparea din Sfântu Gheorghe a făcut un meci perfect şi a reuşit o victorie concludentă, la care a contribuit şi Gabriel Vaşvari.

Zălăuanul a fost integralist în acest joc, iar prin prestaţia sa din teren a dat siguranţă echipei în linia mediană, unde a recuperat mai multe mingi.

Anass Achahbar şi Istvan Fulop au decis meciul cu Dinamo, iar după această victorie Sepsi rămâne pe locul 4. În cinci jocuri din acest campionat a jucat Vaşvari pentru Sepsi, iar în patru partide a fost integralist. În etapa trecută cu Poli Iaşi, zălăuanul a fost declarat cel mai bun jucător al meciului, fiind inclus în echipa etapei.  La Iaşi, Vaşvari a înscris dintr-o lovitură de la 11 m şi a ajuns la 41 de goluri marcate în Liga 1.

În etapa următoare, Sepsi va juca în deplasare la Academica Clinceni.

Sursa foto: Inquam Photo Agency

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL