Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. “Cuţitar” din Românaşi, reţinut de poliţişti

Bărbatul a ameninţat cu un cuţit un tânăr din Zalău pe care l-a deposedat de telefonul mobil. “Cuţitarul” a fost reţinut la ieşirea din Zalău


Un tânăr de 26 de ani, din comuna Românași, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată a fost reținut de polițiști. Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj.

La data de 26 octombrie a.c., ora 15.06, un tânăr a sesizat Poliția, prin apelul de urgență 112, despre faptul că o persoană de sex masculin l-a deposedat, in jurul orei 13.00, prin amenințarea cu un cuțit de telefonul mobil.

Un echipaj de jandarmi aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a acordat sprijin polițiștilor, persoana bănuită de comiterea faptei fiind identificată la ieșirea din municipiul Zalău. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani, din comuna Românași.

Telefonul a fost recuperat, iar cuțitul a fost ridicat în vederea convocării, până la finalizarea cercetărilor.

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, cel în cauză a fost reținut și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, iar mâine va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj