Connect with us

FOTBAL

VIDEO. Sebastian Culda, “omul spectacol” din derby-ul sălăjean


 Ţinut rezervă în patru din cele şase meciuri în acest campionat, Culda a demonstrat că locul său este în primul 11, reuşind două bijuterii de goluri în poarta Şimleului, într-un moment important, la 1 – 2 şi 2 – 2! “Mă bucur că am putut contribui la victoria echipei”, spune jucătorul


În campionatul trecut, încheiat mult mai devreme din cauza epidemiei de coronavirus, Sebastian Culda a fost golgheterul lui SCM Zalău, cu şase goluri marcate.

Chiar dacă la vremea respectivă evolua la ultima clasată, mijlocaşul era văzut drept unul dintre cei mai buni jucători din serie! Şi în acest sezon, fotbalistul din Alba Iulia este un jucător important în angrenajul echipei, chiar dacă în cele şase meciuri scurse până acum, Marius Paşca l-a titularizat doar în două jocuri, cu Luceafărul Oradea şi Sportul Şimleu. În rest, a intrat pe parcursul jocurilor, dar au fost situaţii când antrenorul nu a apleat la serviciile sale.

Sebastian Culda a avut ocazia să îşi arate încă o dată valoarea, în derby-ul cu Sportul Şimleu, când a marcat două “bijuterii de goluri”. Fotbalistul a înscris în momente importante ale jocului, la 1 – 2 şi 2 – 2. Astfel, Culda a reuşit să egaleze cu un şut din prima, de la 16 m, iar după câteva minute a lăsat mască asistenţa şi a marcat pentru 3 – 2, cu un şut de la aproximativ 25 m, direct în vinclu.

“Sunt foarte fericit că am câştigat. Mă bucur că am reuşit să marchez două goluri şi să contribui la victoria echipei”, ne-a declarat Sebastian Culda.

Jucătorul este optimist că echipa sa poate obţine un rezulat mare şi cu Minaur Baia Mare, în restanţa de miercuri şi crede cu tărie, că în acest sezon, SCM Zalău poate prinde barajul pentru Liga a II-a.

“Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă bună, dar sperăm într-o evoluţie bună şi la final să ieşim învingători de pe teren. Avem un lot valoros şi consider că avem şanse reale pentru un loc la baraj. Trebuie să muncim în continuare şi să ne dăruim pentru a ne îndeplini toate obiectivele”, spune jucătorul.

La ambele goluri ale lui Sebastian Culda, cel care a pasat decisiv a fost Sebastian Duma. Şi el a fost în multe jocuri rezervă, dar de data aceasta Marius Paşca l-a titularizat. Răsplata a venit în teren, iar pe lângă cele două pase decisive, Sebastian Duma a scos un penalty, iar în partea secundă a marcat golul de 4 – 2, care a adus liniştea echipei.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL