Connect with us

FOTBAL

Vasile Jula, din nou în tricoul CFR-ului!


Fostul internaţional, care acum este delegatul echipei SCM Zalău a fost prezent la un meci demonstrativ organizat de CFR Cluj, în cinstea lui Ioan Albu, magazionerul clubului care s-a retras după 41 de ani petrecuţi lângă echipă


Până prin 2013 Vasile Jula a fost jucător activ, iar ultima echipă pentru care a evoluat în ligile superioare a fost FC Zalău. Cariera sa a numărat multe alte echipe de top din România, precum Gloria Bistriţa, Universitatea Cluj şi CFR, la formaţia “alb-vişinie” având şi cele mai bune rezultate.

Chiar dacă a ajuns la 45 de ani, Vasile Jula are o condiţie fizică bună, iar ori de câte ori este invitat la câte un meci demonstrativ răspunde pozitiv.  În tricoul lui CFR Cluj, fostul internaţional a avut ocazia să joace din nou, la un meci demonstrativ organizat în cinstea lui Ioan Albu, cel care a fost magazionerul clubului.  După 41 de ani petrecuţi lângă echipă, Ioan Albu s-a retras, iar foştii jucători ai CFR-ului i-au organizat un meci de retragere.

“S-a organizat un meci în cinstea magazionerului de la CFR Cluj, care a fost la echipă mai bine de 40 de ani. Un om deosebit,  care a meritat un eveniment de acest gen. Chiar eu am fost cu iniţiativa să organizăm un astfel de meci, care a fost bine venit, mai ales că ne-am reîntâlnit foştii colegi şi am depănat amintiri”,  ne-a spus Vasile Jula.

Printre foştii jucători ai CFR-ului care au fost prezenţi la meciul demonstrativ s-au aflat Adrian Anca, Cosmin Tilincă, Alin Minteuan, Laszlo Balint, Florin Dan, Dan Matei,Sorin Oncică  sau Cristian Panin.

 

“A fost o bucurie să ne revedem pe terenul de fotbal. Nu este uşor să mai joci la vârsta asta, cu câteva kg în plus faţă de când eram toţi jucători activi. Dar, a fost vorba de un meci ca între prieteni şi nu s-a pus problema de un joc intens sau cu durităţi”, a mai spus Lică Jula.

Delegatul de la SCM Zalău a mai participat la jocuri demonstrative organizate de CFR Cluj sau Gloria Bistriţa, dar el a avut ocazia să joace chiar şi meciuri oficiale, în urmă cu un an.

S-a întâmplat la Unirea Mirşid, într-un joc  cu Silvania Cehu Silvaniei, iar în vara trecut a juca chiar şi pentru SCM Zalău, la partida din faza I a Cupei României cu Olimpia Satu Mare. La vremea respectivă, formaţia zălăuană încă nu avea lotul definitivat, astfel că fostul internaţional a fost nevoit să intre în repriza secundă şi a bifat mai bine de 40 de minute!

Peste 300 de meciuri a strâns Vasile Jula în Liga 1, având şi o selecţie la echipa naţională, pentru un joc din preliminariile unui Campionat Mondial.

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL