Connect with us

DIVIZIA A1

Rusul Egor Popov a venit cu planuri mari la Zalău: “Sper să câştigăm campionatul!”

Valorosul voleibalist a ajuns duminică la poalele Meseşului şi a intrat în programul de pregătire al echipei. Primele impresii sunt pozitive, iar jucătorul care are în palmares Cupa CEV vrea să îşi treacă în palmares şi un titlu de campion


Chiar dacă a început pregătirile de aproape două luni de zile, SCM Zalău nu a putut să-i aibă la antrenamente pe toţi jucătorii încă de la reunire. Din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus, unii voleibalişti au întâminat dificultăţi în obţinerea vizelor şi venirea lor la Zalău s-a lăsat aşteptată.

Unul dintre cei mai importanţi jucători din lot, secundul Egor Popov a ajuns în cele din urmă sub Meseş. Voleibalistul din Rusia a venit duminică la Zalău, iar de luni a şi intrat în programul de pregătire a echipei.

“Am ajuns duminică la Zalău, iar echipa a avut zi liberă, astfel că după zborul de noapte, am putut să mă odihnesc şi luni m-am alăturat lotului. Sincer, nu ştiam prea mult despre Zalău şi despre România în general. Bineînţeles, ştiu despre Castelul Dracula, dar atât”, ne-a declarat Egor Popov.

Primele impresii ale jucătorului din Rusia au fost pozitive, astfel că voleibalistul ce are în palmares Cupa CEV vrea să îşi treacă în palmares şi un titlu de campion în România cu SCM Zalău.

“Sper să câştigăm campionatul. Totul este super la echipă, îmi place atmosfera de aici. Sigur, sunt de câteva zile la SCM Zalău, deci poate este prematur să tragem concluzii, însă instinctul îmi spune că totul va fi bine”, a mai spus voleibalistul.

Jucătorul Zalăului are în palmares Cupa CEV, în 2012, în tricoul celor de la Dinamo Moscova, cu care în urmă cu aproape 10 ani a câştigat şi Supercupa Rusiei. Egor Popov a mai jucat în campionatul Greciei, în Franţa şi în Qatar, iar România este a cincea ţară în care va avea ocazia să joace.

Chiar dacă a venit cu aproape o lună întârziere, Egor Popov are timp să se integreze în echipă, mai ales că startul sezonului s-a amânat până la începutul lunii noiembrie. “El a făcut pregătire şi până acum şi nu cred că va avea nevoie de mult timp până să se integreze în echipă”, spune managerul Adrian Feher.

“Am ales campionatul românesc pentru că îmi place să călătoresc şi să mă testez şi în alte ligi din lume. Este foarte interesant să nu stai într-un loc şi să cunoşti constant oameni noi şi să vezi cum trăiesc oamenii în ţările lor”.

Rusul Egor Popov

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1