Connect with us

Culturism

Sranko Zsolt, din nou în top. Şimleuanul, pe locul 2 la puternicul concurs internaţional “Fitparade” de la Budapesta


Culturistul din Şimleu Silvaniei a fost din nou printre remarcaţii de la “Fitparade IFBB Pro League 2!” – puternicul concurs din capitala Ungariei, unde participă unii dintre cei mai buni sportivi din Europa şi chiar din lume. Chiar dacă s-a clasat pe poziţia secundă la categria classic physique, sălăjeanul a rămas totuşi dezamăgit, deoarece a ratat medalia de aur, care îi garanta obţinerea cardului PRO


Sranko Zsolt este un exemplu pentru tinerii din judeţ şi nu numai, datorită faptului că prin muncă şi seriozitate a reuşit să obţină rezultate notabile în culturismul românesc. Nici măcar pauza de câţiva ani nu a dăunat formei sale fizice, acesta revenind recent în circuit şi a reuşit să câştige concursuri importante atât în ţară, cât şi în străinătate.

În acest an a fost nevoit să ia din nou pauză, din cauza pandemiei de coronavirus, dar culturistul şimleuan a revenit cu brio în circuit, reuşind recent o clasare pe podium la un puternic concurs la Dej.

Însă, acel turneu a fost doar unul de “încălzire”, dacă putem folosi acest termen, pentru că în weekend-ul recent închiet, Sranko Zsolt a participat la “Fitparade IFBB Pro League 2” în Budapesta, capitala Ungariei.

 

A fost un concurs internaţional la care au participat sportivi din Polonia, Germania, Italia, Ungaria, România şi chiar… Iran. De altfel, cu un iranian s-a duelat Sranko Zsolt pentru locul 1 la classic physique, categorie la care au fost înscrişi în total 14 sportivi.

Era importantă o clasare pe locul 1 pentru că automat însemna şi câştigarea cardului PRO, ceea ce şi-a dorit foarte mult culturistul şimleuan, însă, până la urmă, sportivul din Iran a ieşit învingător.

“Am fost un pic dezamăgit de locul 2, dar ce să faci, anul acesta aşa a fost să fie. Nu ne plângem, mergem înainte”, au fost cuvintele lui Sranko Zsolt, după competiţia de la Budapesta.

În ceea ce priveşte următoarele competiţii, şimleuanul încă nu este sigur de participare, având în vedere situaţia epidemiologică din ţară care se schimbă de la o zi la alta, ba chiar de la o oră la alta.


“Încă nu ştiu ce o să fie cu viitoarele competiţii. Dacă nu se anulează, este posibil să particip în 17 noiembrie la un concurs la Bucureşti. Dar, din păcate, acum nu se mai ştie nimic sigur. Este greu şi cu pregătirea când nu şti nimic sigur. Da acuma ce să faci, eşti sportiv, nu renunţi, mergi înainte”.

Sranko Zsolt


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Culturism