Connect with us

FOTBAL

Tensiuni după derby. “Diferenţa în meciul Zalău – Şimleu a făcut-o Direcţia de Sănătate Publică”


Ioan Gurzău, conducătorul de la Sportul Şimleu s-a arătat total nemulţumit de decizia luată de Direcţia de Sănătate Publică, care a dat aviz favorabil celor de la SCM Zalău deşi conducătorul susţine că Zalăul a avut trei jucători pozitivi şi era obligatorie şi a doua testare 


Derby-ul dintre SCM Zalău şi Sportul Şimleu s-a terminat, dar tensiunile continuă. Şimleuanii au părăsit terenul învinşi cu scorul de 4 – 2, însă nu au părut atât de deranjaţi de acest scor, ci de modul în care ar fi procedat DSP Sălaj, în cazul echipei zălăuane, care potrivit preşedintelui Ioan Gurzău a avut trei jucători pozitivi cu coronavirus!

Preşedintele de la Sportul a luat atitudine în aces caz şi spune că a sesizat instituţiile abilitate, cât şi Federaţia Română de Fotbal.

“Felicit Zalălul pentru rezultat, dar diferenţa în acest joc a făcut-o DSP Sălaj, drept pentru care noi am sesizat instituţiile abilitate. Pe noi ne-a obligat să repetăm testarea, deoarece am avut trei jucători cu COVID – 19, dar SCM Zalău nu a fost tratată cu aceeaşi unitate de măsură. Nu este în regulă şi nu este sportiv. Cineva trebuie să răspundă pentru această treabă. Noi am făcut o sesizare şi la FRF. SCM trebuia să urmeze aceleaşi proceduri ca şi noi, fiindcă jucătorii respectivi cu COVID – 19 au jucat în etapa trecută. Dacă nu au informat DSP-ul este problema Zalăului, dar cineva va plăti”, a tunat preşedintele de la Sportul Şimleu.

Ioan Gurzău nu contestă victoria Zalăului în condiţiile date, dar spune că au fost câteva decizii controversate de arbitraj.

“Rezultatul de pe teren nu îl poate contesta nimeni, cu toate că au fost momente în joc când am jucat bine şi noi. S-a acordat uşor un penalty pentru SCM Zalău, iar la 1 – 2 am avut şi noi un penalty neacordat. Ne-am decurcat onorabil în condiţiile speciale. A contat foarte mult şi lipsa lui George Zima. Acest antrenor a adus la Şimleu jucători din Sălaj, care nu au jucat la acest nivel şi uitaţi ce rezultate bune s-au obţinut. Dacă aveam fundaşul central şi antrenorul, probabil altul era rezultatul”, a mai spus Gurzău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL