Connect with us

FOTBAL

Ultimă oră: DSP a decis ce se întâmplă cu derby-ul dintre SCM Zalău şi Sportul Şimleu


Cum ambele echipe au semnalat cazuri pozitive de coronavirus în săptămâna derby-ului sălăjean, jocul dintre SCM Zalău şi Sportul Şimleu a fost sub semnul întrebării până vineri seară. Până la urmă, DSP a dat avizul ambelor echipe că meciul poate avea loc conform programării, astfel că jocul se va disputa sâmbătă, de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal


O poveste fără sfârşit a părut confruntarea dintre SCM Zalău şi Sportul Şimleu care a fost pusă sub semnul întrebării după ce ambele echipe au semnalat cazuri de COVID – 19.

După testarea de luni, Sportul Şimleu a anunţat că are trei jucători pozitivi, dar echipa a procedat conform regulamentului, astfel că s-a retestat după trei zile, când un alt jucător a fost confirmat cu COVID – 19, dar şi antrenorul George Zima.

În cursul zilei de vineri şi SCM Zalău a anunţat că are un jucător pozitiv, dar conducerea a precizat că respectivul fotbalist a fost izolat de restul echipei încă de luni.

Toată echipa s-a testat joi, iar după rezultatele de vineri a venit şi decizia finală din partea DSP, care a dat aviz favorabil pentru SCM Zalău.

“Meciul se va juca. Am primit avizul de la DSP, care a şi fost trimis la Federaţie”, spune Alin Pop, managerul secţiei de fotbal de la SCM Zalău.

Aviz favorabil a primit şi Sportul Şimleu, care s-a testat de două ori în săptămâna jocului.

“Am primit avizul de la DSP, dar nu ştiu în ce bază a primit Zalăul, pentru că ei nu s-au mai retestat. A fost aceeaşi situaţie şi la ei, precum la noi, cu un jucător titular depistat pozitiv. Spre surprinderea mea, DSP-ul le-a dat OK-ul, dar nouă ne-au spus să repetăm testarea, ceea ce am şi făcut. Mă surprinde şi vom vedea ce măsuri vor lua autorităţile abilitate după această decizie”, ne-a declarat Ioan Gurzău, preşedintele de la Sportul Şimleu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL