Connect with us

Actualitate

Apel umanitar pentru o familie din Sălaj. În doar 20 de minute, incendiul a mistuit acoperişul casei. FOTO

Incendiul de ieri din Sighetu Silvaniei a mistuit acoperişul casei în care locuia familia Meseşan. Apropiaţii acestora au luat iniţiativă şi cei care vor să ajute familia, o pot face printr-o donaţie în unul dintre conturile de mai jos


Joi dimineața, Punctul de lucru și SVSU Sărmășag au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Sighetu Silvaniei.

În sprijin au fost solicitate câte un echipaj de stingere de la Detașamentul Zalău și Secția Șimleu Silvaniei, alături de pompieri la fața locului a intervenit și SVSU Chieșd.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (jar căzut din sistemul de încălzit pe materiale combustibile).

A ars structura din lemn a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 100 mp, planșeu și bunuri din interiorul locuinței.

“Ieri, prietenii noștri, Anca și Marius Meseșan au trecut printr-un moment foarte dificil. În doar 20 de minute focul le-a mistuit acoperișul casei. Ei au nevoie de ajutorul nostru pentru a reface acoperișul și tavanele afectate de intervenția pompierilor înainte de a veni ploile și a afecta și mai tare casa”, spune Laura Diana Cătană, o prietenă a familiei afectate de incendiu.


Conturile la care se poate dona

Cont Lei:

RO33 RNCB 0219 0612 8432 0001
Titular: Mesesan Marius Teofil
Cont deschis la BCR

Cont Euro:
RO94BTRLEURCRT0485956201
Titular: Catana Ovidiu Ionut
Banca Transilvania
Mentiuni: Donatie Anca sau Marius Mesesan


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate