Connect with us

FOTBAL

Raul Stanciu, căpitanul de la SCM Zalău: “Vrem să demonstrăm că în meciul de Cupă cu Şimleul a fost un accident ”


Fotbalistul priveşte partida de sâmbătă şi ca o revanşă de luat în faţa celor de la Sportul Şimleu, după ce acum o lună şi jumătate, gruparea zălăuană a fost eliminată din Cupa României de către echipa şimleuană


SCM Zalău şi Sportul Şimleu îşi dau întâlnire sâmbătă, de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal, în cadrul etapei a VII-a din Liga a III-a. Cele două echipe s-au mai întâlnit şi acum o lună şi jumătate, la jocul din prima fază a Cupei României, când şimleuanii au câştigat la loviturile de departajare.

De data aceasta, gruparea zălăuană vrea să demonstreze că acel meci a fost un simplu accident, astfel că SCM Zalău îşi doreşte revanşa.

“Pentru mine este un meci ca oricare altul, pe care dorim să îl câştigăm pentru a ne continua forma bună în care ne aflăm şi pentru a ne menţine în fruntea clasamentului. Din punctul meu de vedere s-ar putea numi şi o revanşă pentru că vrem să demonstrăm că ceea ce s-a întâmplat în meciul de cupă a fost un accident iar după acel joc am demonstrat altceva în meciurile care au urmat”, spune căpitanul de la SCM Zalău, Raul Stanciu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL