Connect with us

FOTBAL

Declaraţiile antrenorilor înainte de SCM Zalău – Sportul Şimleu


Dacă tehnicianul de la SCM Zalău vede jocul de sâmbătă ca unul normal de campionat, în care echipa sa vrea să obţină toate punctele, antrenorul de la Sportul Şimleu se aşteaptă la un joc mult mai dificil decât cel din Cupa României, când şimleuanii au câştigat la loviturile de departajare


SCM Zalău şi Sportul Şimleu se întâlnesc sâmbătă în derby-ul sălăjean, meci ce contează pentru etapa a VII-a a Ligii a III-a. Cele două grupări se reîntâlnec după o lună şi jumătate de la meciul din Cupa României, când Sportul Şimleu a câştigat la loviturile de departajare.

SCM Zalău abordează acest joc din fotoliul de lider, iar antrenorul Marius Paşca spune că pentru echipa sa va fi un meci normal de campionat.

”Când se înfruntă două echipe din acelaşi judeţ sunt unele orgolii, dar nu aş vrea să-i dăm o aşa conotaţie meciului, fiindcă pentru noi este un joc ca oricare altul din campionat. Este important pentru că noi, deoarece ne-am propus să fim în primele locuri. Sper ca din toate punctele de vedere să fim la cel mai înalt nivel şi să continuăm pe aceeaşi linie. Vrem  să câştigăm cele 3 puncte pentru a ne consolida poziţia în clasament. Urmează şapte zile grele pentru noi, cu trei meciuri importante, dar le luăm pas cu pas şi în momentul de faţă ne concentrăm pe jocul cu Sportul Şimleu. Orgoliul nostru ne obligă să ne luăm revanşa după acel meci din Cupa României”, a spus Marius Paşca.

Chiar dacă echipa sa a câştigat în faţa Zalăului acum o lună şi jumătate, antrenorul George Zima se aşteaptă la un joc mult mai dificil.

”Suntem optimişti înaintea meciului de la Zalău, în primul rând datorită rezultatelor fiindcă venim după un egal şi două victorii.  Suntem încrezători, însă chiar dacă i-am eliminat  din Cupa României, acum meciul va avea o altă partitură. SCM Zalău ştie acum la ce să se aştepte de la noi şi sunt convins că ne vor trata cu seriozitate maximă. Din punctul meu de vedere, Zalăul porneşte favorită, atât din punct de vedere al locului ocupat în clasament, cât şi din prisma bugetului pe care îl are.  La ora jocului totul se va egaliza, iar echipa mai pozitivă în teren va avea câştig de cauză. Vom merge să jucăm la victorie, iar la final vom vedea ce putem obţine de la acest joc”, spune George Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL