Connect with us

FOTBAL

Veşti proaste de la Şimleu. Antrenorul George Zima şi 4 jucători au coronavirus


Dacă la testarea de luni au fost  depistaţi trei jucători, la retestarea de miercuri, cazurile pozitive s-au mărit. Astfel, au mai fost depistaţi pozitiv antrenorul George Zima, dar şi un jucător important din defensivă


În săptămâna derby-ului sălăjean, SCM Zalău şi Sportul Şimleu au fost nevoite să se testeze de coronavirus. Şimleuanii au efectuat testarea luni, la Oradea, iar rezultatele au venit miercuri, fiind depistaţi pozitiv trei jucători.

Cei trei au fost internaţi în spital, dar restul lotului a trebuit să se retesteze miercuri. În cursul zilei de joi au venit rezultatele, iar veştile nu sunt bune de loc, în condiţiile în care încă un jucător a fost depistat pozitiv. Este vorba tocmai de un jucător important din echipă, care joacă în apărare. Cazurile de coronavirus din lotul Şimleului a ajuns la patru jucători pozitivi, însă cu coronavirus a fost depistat şi antrenorul George Zima.

“Din păcate am fost  depistat pozitiv. Sunt puţin răcit şi mă aflu în izolare. Nu ştiu dacă se mai poate juca meciul de sâmbătă, fiindcă noi nici nu prea avem cu cine. Eu nu am un secund care să mă înlocuiască. Plus de asta, nici nu ne-am antrenat în ultimele zile”, spune antrenorul George Zima.

În aceste condiţii, derby-ul dintre SCM Zalău şi Sportul Şimleu are şanse mici de a se mai disputa sâmbătă.

Emoţii sunt şi în tabăra SCM-ului, care joi a efectuat testarea, iare rezultatele sunt aşteptate vineri dimineaţă.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL