Connect with us

FOTBAL

Gabriel Vaşvari, inclus în echipa etapei din Liga 1!

Fotbalistul zălăuan a marcat pentru prima dată în acest campionat, în victoria categorică obţinută de Sepsi în deplasarea de la Poli Iaşi. Mijlocaşul a înscris de la punctul cu var şi a depăşit “borna” de 40 de goluri în Liga 1. Pe lângă reuşita de sâmbătă, jucătorul a avut multe alte realizări, fapt pentru care LPF l-a desemnat cel mai bun jucător al meciului, fiind inclus în echipa etapei!


Perioadă foarte bună pentru Sepsi Sf. Gheorghe care a legat trei victorii în Liga 1. După ce a câştigat cu FC Voluntari şi FC Argeş a urmat un succes categoric obţinut în deplasare la Poli Iaşi. Cu 4 – 1 s-a impus Sepsi în acest joc, iar o contribuţie importantă la acest succes a avut Gabriel Vaşvari, care a marcat golul doi al covăsnenilor, dintr-o lovitură de la 11 m.

A fost prima reuşită din acest campionat pentru fotbalistul zălăuan, care în cele şapte etape a prins doar trei jocuri din cauza unei accidentări.

A fost al 41-lea gol reuşit de zălăuan în Liga 1, eşalon în care activează neîntrerupt din vara anului 2013. Mai mult de jumătate dintre aceste goluri au fost  reuşite din penalty, Vaşvari fiind unul dintre cei mai precişi executanţi de astfel de lovituri din prima ligă.

Pentru Sepsi urmează în etapa a VIII-a confruntarea cu Dinamo, o echipă care s-a întărit masiv, dar care este abia pe locul 14, cu 5 puncte acumulate.

“Suntem în faţa unui meci foarte greu cu Dinamo. Am văzut cu toţii ce jucători de calitate a transferat Dinamo şi suntem conştienţi că ne aşteaptă o partidă dificilă contra lor. Însă, jucăm pe teren propriu şi vrem să luăm cele 3 puncte”, spune Vaşvari.

Printre remarcaţii etapei!

În meciul dintre Poli Iaşi şi Sepsi, Vaşvari a ieşit în evidenţă nu doar cu golul marcat din lovitura de la 11 m, ci şi prin evoluţiile din teren. Fotbalistul a recuperat mai multe mingi la mijlocul terenului de unde s-au iniţiat atacurile periculoase ale celor de la Sepsi, astfel că Liga Profesionistă de Fotbal l-a desemnat cel mai bun jucător din meciul de la Iaşi.

Zălăuanul a fost inclus şi în echipa etapei a VII-a.  “Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK / 33 de ani) – A recuperat multe mingi la centrul terenului, de unde a pus bazele atacurilor iniţiate de covăsneni. A înscris pentru a 41-a oară în CASA Liga 1”, se specifică pe site-ul oficial al LPF.

“Mă bucur că am reuşit să marchez şi mi-am ajutat echipa să  obţină cele 3 puncte în meciul cu Poli Iaşi. Suntem într-un moment bun, am legat trei victorii şi ne bucurăm că suntem pe locul 4. Vrem să rămânem pe locurile de play-off şi la toţi trebuie să ne fie aici gândul. Chiar avem lot de play-off, dar va fi o bătălie mare. Au trecut doar şapte etape iar campionatul este lung”.

Gabriel Vaşvari

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL