Connect with us

FOTBAL

George Zima rămâne rezervat. “Trebuie să fim modeşti. Este un loc de conjunctură”

Tehnicianul s-a arătat încântat că echipa sa a câştigat şi cu Luceafărul Oradea şi a ajuns pe locul 3, dar vrea ca Sportul Şimleu să rămânăcu picioarele pe pământ, deoarece au trecut doar şase etape din campionat


Din cele 10 echipe care activează în Seria a X-a, nu mai puţin de cinci grupări au venit în vară de la Liga a IV-a. Între ele se află şi Sportul Şimleu, care este surpiza plăcută a seriei, după rezultatele obţinute în cele şase etape, cât mai ales după jocul prestat.

Nu mai puţin de 11 puncte au strâns şimleuanii, iar victoria cu Luceafărul Oradea, cât şi jocul rezultatelor a făcut ca Sportul Şimleu să ajungă pe locul 3.

“Sunt fericit că am mai reuşit să adăugăm o victorie. În primul rând sunt mulţumit că jucătorii au  respectat ceea ce le-am cerut. Prima repriză ne-a aparţinut în totalitate. Din punct de vedere ofensiv am făcut multe lucruri bune, iar în defensivă am fost organizaţi. În repriza secundă am intrat mai relaxaţi şi le-am permis adversarilor să vină peste noi. Însă şi atunci, în momentele grele am tratat fazele cu maturitate şi la final am reşit să ne bucurăm de cele 3 puncte”, a spus George Zima, după meciul cu Luceafărul Oradea.

Este un moment de bucurie pentru iubitorii fotbalului şimleuan, dar antrenorul George Zima vrea ca echipa sa să rămână cu picioarele pe pământ, deoarece au trecut doar şase etape din campionat.

“Este un loc meritat şi este rezultatul muncii de până acum. Vreau să rămânem modeşti, pentru că este doar un loc de conjunctură şi mai avem mult de muncă.  Cu siguranţă nu se aştepta nimeni să strângem atâtea puncte. Suntem surpriza seriei, atât ca rezultate, dar şi ca joc. Este foarte important să rămânem cu picioarele pe pământ şi să muncim la fel de mult. Să fim la fel de profesionişti şi în viaţa extrasportivă, care este foarte importantă în momentele acestea”, a mai spus antrenorul Şimleului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL