Connect with us

Ştiri din Sălaj

Valer Crişan a demisionat din ALDE şi vrea să devină parlamentar din partea Pro România

În urma alianţei la nivel naţional dintre ALDE şi Pro România, membrii primei formaţiuni politice au fost nevoiţi să demisioneze dacă îşi doresc să devină parlamentari din partea Pro România. Valer Crişan a trecut la fapte şi la alegerile din 6 decembrie va candida pentru un mandat de deputat


După ce UDMR, PNL, PER şi Alinaţa USR-PLUS şi-au completat listele pentru Senat şi Camera Deputaţilor, şi celelalte formaţiuni politice din Sălaj lucrează la acest aspect. Astfel, PMP a stabilit lista candidaţilor pentru Senatul României, urmând cât mai repede să definitiveze şi lista pentru Camera Deputaţilor.

În ceea ce priveşte partidul Pro România, aici a fost întocmită lista pentru Camera Deputaţilor şi urmează cea pentru Senat. Astfel, cel care va deschide lista pentru Camera Deputaţilor este Valer Crişan.

Valer Crişan a fost preşedintele ALDE Sălaj, însă la începutul acestei săptămâni a demisionat din funcţie, după ce la nivel naţional a avut loc o alianţă între ALDE şi Pro România.

Astfel, membri ALDE care îşi doresc să candideze la alegerile parlamentare din 6 decembrie trebuie să demisioneze din partid, pentru a fi pe listele Pro România, ceea ce a şi făcut Valer Crişan.

În ceea ce priveşte lista pentru Senat, Pro România va stabili lista în cursul acestei săptămâni.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj