Connect with us

FOTBAL

Noua administraţie locală din Bălan vrea să sprijine fotbalul: “Cât voi fi primar, Dumbrava Gîlgău va merge mai departe”

Odată cu schimbarea conducerii de la Primăria Bălan, activitatea echipei de fotbal din Gîlgău Almaşului a fost pusă sub semnul întrebării, dar noul primar, Daniel Pop, s-a arătat deschis să susţină Dumbrava şi consideră că echipa este un simbol pentru comuna Bălan, la fel şi baza sportivă


Majoritatea echipelor de fotbal din ligile judeţene sunt dependente de susţinerea primită de la Primării.

În unele locuri s-a investit mai mult în fenomenul fotbalistic, cum de altfel s-a întâmplat la Bălan, unde Primăria a fost aproape de Dumbrava şi a asigurat condiţii foarte bune pentru nivelul Ligii a IV-a.

Rezultatele echipei au fost pe măsură, deoarece an de an, Dumbrava a fost printre fruntaşele campionatului, iar în 2017 a fost campiona Sălajului şi a jucat un baraj de promovare pentru Liga a III-a.

Alegerile locale din 27 septembrie au adus o schimbare în fruntea administraţiei locale din Bălan. Astfel, cel care a fost primar timp de 20 de ani, Isaia Maghiar, a pierdut bătălia pentru un nou mandat în faţa lui Daniel Pop de la PNL.

Imediat după alegeri au fost zvonuri cum că Dumbrava nu va mai primi sprijin din partea Primăriei, ba chiar se va desfiinţa, însă noul primar nici nu vrea să audă de aşa ceva.

Daniel Pop i-a asigurat pe toţi iubitorii fotbalului din comună  că noua administraţie locală va fi alături de Dumbrava şi echipa va  continua.

“Au fost tot felul de discuţii fără ca eu să fiu angrenat în aceste discuţii. Cât voi fi primar, echipa de fotbal va merge mai departe. Pentru comuna Bălan, echipa de fotbal este un simbol. Ceea ce ne reprezintă în judeţ este echipa de fotbal şi baza sportivă care este una dintre cele mai moderne din judeţ”, ne-a declarat Daniel Pop, noul primar al comunei Bălan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL