Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Municipal Zalău, acceptată în Divizia A2!


Fosta campioană apare pe lista echipelor înscrise în liga secundă, eşalon care va începe la începutul lunii noiembrie


Până pe 24 iulie, echipele ce au dorit să participe în campionatele organizate de Federaţia Română de Volei au trebuit să îşi depună cererile de înscriere, atât pentru Divizia A1, cât şi pentru Divizia A2.

Pentru un loc în Divizia A2 a optat şi Volei Municipal Zalău, formaţie plină de datorii la jucători, Federaţie şi alţi furnizori. A surprins pe toată lumea o astfel de decizie, mai ales că fosta campioană era suspendată de Federaţie şi avea interdiciţie de participare în competiţii până nu îşi achită datoriile restante.

Până la urmă, cu trei săptămâni înainte de începerea sezonului, Volei Municipal Zalău a fost acceptat să joace în Divizia A2, dar rămâne de văzut cu cine va juca, deoarece nu are niciun jucător în lot. Însă, interesele conducerii se pare că au fost cu totul altele, astfel că s-a urmărit obţinerea unor grile după jucătorii care mai aveau acord cu clubul zălăuan şi pentru sezonul 2020 – 2021.  Ar fi vorba de patru-cinci jucători, de pe urma cărora, conducerea speră să încaseze grile între 1.000 – 4.000 de euro odată cu înscrierea echipei în A2.

Pe site-ul FRV, Volei Municipal Zalău apare ca şi echipă înscrisă în Seria Vest a Diviziei A2, acolo unde mai activează CSM Suceava, Volei Club Zalău, CS Oţelul Roşu, CSS CNE Lapi Dej şi ProVolei Arad.

Deocamdată, conducerea nu a anunţat lotul cu care va fi abordat campionatul ci doar antrenorul care se va ocupa de Volei Municipal. Ar fi vorba de Bogdan Nicolae, care în ultimii 7 ani a fost “secundul” echipei. Acesta a fost anunţat în vară preparator fizic la HC Zalău şi rămâne de văzut ce decizie va lua.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A2