Connect with us

Actualitate

FOTO-VIDEO. Accident mortal. Bătrân spulberat de o autobasculantă


Aflat la volanul unei autobasculante, un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost implicat într-un eveniment rutier deosebit de grav, în urma căreia un bătrân și-a pierdut viața


Un eveniment rutier grav s-a petrecut  în zilele trecute în orașul Huedin. Totul s-a întâmplat pe data de 13 octombrie, undeva în centrul orașului, la intersecția dintre Drumul Național DN1R și Drumul European  E60.

Un bărbat de 74 de ani circula cu bicicleta. La un moment dat, acesta s-a dat jos de pe bicicletă și a încercat să traverseze drumul pe loc nepermis și fără a se asigura.

Din păcate, bărbatul a fost lovit în plin de o autobasculantă  condusă de un șofer de 47 de ani din municipiul Zalău, angajat al unei firme care își derulează activitatea pe raza comunei Hereclean. Conform repezentanților IPJ Cluj, un ansamblu de vehicule care circula regulamentar, ajuns în intersecție, ar fi efectuat un viraj la stânga pe DN1E60, iar conducătorul auto nu a mai putut evita tragedia.

În urma impactului, biciclistul s-a stins din viață la scurt timp de la producerea evenimentului, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale ajunse la fața locului.

Șoferul de pe autobasculantă a fost testat de polițiștii din Huedin cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Din păcate, acesta nu este singurul accident mortal petrecut din ultimele zile petrecute în județele limitrofe, în care cetățeni din județul Sălaj sunt implicați în astfel de evenimente grave. Astfel, pe data de 14 octombrie, un cumplit accident rutier a avut loc pe Drumul European E81, ce face legătura între municipiile Cluj-Napoca şi Oradea. Pe raza localităţii Izvorul Crişului, două persoane din satul Tetiș (comuna Fildu de Jos) au decedat, după ce mașina lor a intrat în coliziune frontală cu un TIR.

 

 

Sursa video: INFOHuedin.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate