Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău face scor la Bistriţa şi este noul lider!


Gruparea de sub Meseş a profitat din plin de absenţele din defensiva bistriţenilor şi a reuşit să se impună cu 4 – 0 în faţa unei contracandidate la primele două locuri ce duc în play-off. În urma acestui succes, zălăuanii au urcat pe primul loc în Seria a X-a din Liga a III-a


SCM Zalău şi-a anunţat intenţia de a candida pentru primele două locuri ce duc în play-off. Deşi a început sezonul ezitant, fiind eliminată din Cupa României de Sportul Şimleu, SCM Zalău are un parcurs bun în campionat, reuşind să devină noul lider al Seriei a X-a, având un meci mai mult disputat decât Minaur Baia Mare.

În această etapă, SCM Zalău a defilat pe terenul celor de la Gloria Bistriţa, reuşind o victorie importantă în lupta pentru primele două locuri. Bistriţenii au avut mai multe absenţe în defensivă, iar echipa antrenată de Marius Paşca a profitat din plin de acest aspect.

Încă din primele minute, zălăuanii puteau deschide scorul, Florin Istrate fiind aproape de a marca dintr-o lovitură liberă. N-a fost să fie, însă, SCM Zalău a izbutit acest lucru spre finalul primei reprize, când eforturile jucătorilor au fost răsplătite.

Astfel, în minutul 43, Mihai Petra a deschis scorul cu un şut din interiorul careului, după ce a driblat un adversar, după ce în prima repriză au avut şi bitriţenii două ocazii bune de marca.

Repriza secundă a început perfect pentru SCM Zalău care şi-a dublat avantajul de pe tabelă în minutul 50, prin acelaşi Mihai Petra care a şutat impecabil de la aproximativ 20 m, şutul lovind transversala înainte să intre în plasa porţii apărate de veteranul Călin Albuţ.

Câteva minute mai târziu, şutul lui Raul Stanciu de la aproximativ 20 m a fost deviat şi l-a păcălit pe experimentatul portar bistriţean, astfel că scorul devenea 0 – 3.

La acest scor, bistriţenii aproape că nu au mai contat în joc şi aveau dificultăţi de a trece de propria jumătate de teren.

S-a terminat 0 – 4, după ce în prelungirile partidei a înscris şi Mihai Forna,după o acţiune de toată frumuseţea în banda stângă a sălăjeanului Sebastian Duma.

De consemnat  că la scorul de 0 – 3, SCM Zalău a rămas în inferioritate numerică, după ce Florin Istrate a văzut al doilea cartonaş galben şi va rata astfel duelul cu Sportul Şimleu din etapa următoare.


Gloria Bistriţa – SCM Zalău 0 – 4 (0 – 1)

Au marcat: Mihai Petra (’43 şi 50), Raul Stanciu (’55) şi Mihai Forna (’90+3)

SCM Zalău: Bogdan Miron – Florin Pop, Alin Mutu, Cristian Jalbă, Mihai Cohan, Mihai Onicaş, Raul Stanciu, Florin Istrate, Mihai Forna, Mihai Petra şi  Logon Romaric. Rezerve: Andrei Pop – Răzvan Dulap, Kis Lorant, Iustin Ardelean, Sebastian Duma, Dănuţ Cozma, Denis Cubaş şi Sebastian Culda. Antrenor: Marius Paşca

Gloria: Albuț – Petruț, Patca, Minta, Rucan – Chîrlejan, Gergiță, Nalați, Trifan – Stoianof, Curtuiuș. Rezerve: Mureșan, Suciu, Banu, Allasan, Bococi, Mihali, Leonte, Mândrean. Antrenor: Dan Matei


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL