Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca, antrenor SCM Zalău: “Ne aşteaptă o deplasare grea”


Tehnicianul formației de la poalele Meseșului  este conștient că partida de azi de la Bistrița este una dificilă, însă e optimist și crede că SCM Zalău va trece cu bine și de acest hop


În jocul cu Gloria Bistrița, ce contează din etapa a VI-a, sălăjenii vizează o nouă victorie. Adversara are un nume greu în fotbalul românesc și Gloria chiar visează la o promovare în eșalonul secund. SCM Zalău este însă formația mai puternică în acest sezon, în care s-a investitit mult, iar campania de achiziții a fost una puternică.

Pentru a evita emoțiile și pentru a se putea mobiliza mai bine, Mihai Onicaș și compania au plecat spre Bistrița încă de ieri.

Staff-ul tehnic este conștient de miza partidei  și de valoarea adversarei. Cu toate acestea, SCM Zalău speră la un nou rezultat pozitiv. Înaintea plecării spre Bistrița, antrenorul echipei a precizat că elevii săi se află pe o pantă ascendentă și speră că  SCM va trece cu brio și de acest meci.

Sper să nu mai apără probleme legate de coronavirus şi Doamne fereşte să nu jucăm nici sâmbătă. Mă nemulţumeşte puţin că nu am jucat săptămâna trecută, fiindcă eram într-o formă bună, dar sper să avem capacitatea să gestionăm situaţia şi să avem continuitate. Întâlnim un adversar care îşi anunţa bătălia la primul loc în această serie, dar care a pierdut puncte în cele 5 etape. Fiecare meci are istoricul lui şi rămân la părerea că Bistriţa este o echipă bună din serie, care se va bate la primele locuri. Important este să continuăm pe o pantă ascendentă şi să obţinem un rezultat pozitiv. Ne aşteaptă o deplasare grea, peste care sper să trecem cu bine”, a declarat Marius Pașca pentru Sportul Sălăjean.

Întâlnirea dintre Gloria Bistrița și SCM Zalău se va desfășura sâmbătă, de la ora 15..00, pe Stadionul ”Jean Pădureanu”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL