Connect with us

Politică

ULTIMA ORĂ. PNL Sălaj a stabilit listele de candidați pentru alegerile parlamentare

În cursul zilei de azi, Colegiul Director Județean al Partidului  Național Liberal – filiala Sălaj – a validat astăzi listele de candidați pentru alegerile parlamentare.

Astfel, ministrul  Lucian Bode, președintele filialei județene, va deschide lista la Camera Deputaților, fiind urmat de Vasile Bulgărean, Angela Lipo, Traian Iepure, Robert Deak și Cristian Pop.

Conform  Biroului de Relații cu Presa al PNL Sălaj, pentru prima poziție pe lista de Senat a fost nominalizat Bogdan Ilea, iar pe următoarele trei locuri se află Nicu Cherecheș, Dana Crișan și Flaviu Ciortea.

“Le mulțumim sălăjenilor pentru încrederea acordată la alegerile locale, dar acest rezultat onorant trebuie dublat de o victorie la alegerile parlamentare. De asemenea, vreau să le mulțumesc colegilor de partid care au decis să mă sprijine pentru un nou mandat de deputat, precum și pentru înțelepciunea cu care au ales și ceilalți candidați de pe listele PNL. Am încredere că, prin calitatea echipei propuse, PNL Sălaj poate obține un nou rezultat pozitiv și că ne vom menține pe primul loc în clasamanetul politic al județului. Dar, dincolo de calculele politice, 2020 poate aduce sălăjenilor premisele unei dezvoltări durabile printr-o bună colaborare între administrațiile locale, Consiliul Județean, Parlament și Guvern. Împreună putem demonstra că și în Sălaj se poate!”, declară Lucian Bode, președintele PNL Sălaj.

Vom reveni cu mai multe amănunte!

                                                                                    

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Politică