Connect with us

FOTBAL

George Zima: “Nu trebuie să fim furaţi de clasament. Cu siguranţă vom avea un meci greu cu Luceafărul Oradea”


Chiar dacă echipa sa întâlneşte ultima clasată, antrenorul de la Sportul Şimleu se aşteaptă la un joc dificil. Spune acest lucru deoarece cunoaşte foarte bine echipa din Oradea, care are în lot jucători tineri, dar dornici de afirmare


Sportul Şimleu a strâns 8 puncte în primele cinci etape din Liga a III-a, dar speră să îşi îmbunătăţească situaţia din clasament după meciul de sâmbătă, când joacă acasă cu Luceafărul Oradea.

Gruparea de sub Măgură întâlneşte ultima clasată, dar antrenorul George Zima se aşteaptă la un joc dificil. Spune acest lucru deoarece cunoaşte foarte bine echipa din Oradea, care are în lot jucători tineri, dar dornici de afirmare.

“La prima vedere este o oportunitate să mai obţinem 3 puncte, dar nu trebuie să fim furaţi de clasament. Conosc foarte bine echipa celor de la Luceafărul Oradea. Au o echipă tânără,  cu un antrenor care ştie să scoată maxim din jucători. În majoritatea jocurilor au  jucat bine, dar au pierdut pe final, din cauza lipsei de experienţă. Acum şi ei vin după un rezultat pozitiv şi cu siguranţă au moral bun. La Luceafărul sunt mulţi copii de calitate, cu junioratul făcut corect şi cu siguranţă va fi un meci greu pentru noi. Sper că vom aborda jocul cu maximă seriozitate, ca la final să ne putem bucura de o nouă  victorie”, a spus antrenorul George Zima.

În campionat, Sportul Şimleu este neînvinsă pe teren propriu.  Din confruntările cu CSC Sânmartin, CSM Satu Mare şi CAO Oradea, Sportul Şimleu a reuşit să strângă 5 puncte. Luceafărul Oradea a obţinut primul punct în etapa trecută, când a remizat pe teren propriu cu Gloria Bistriţa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL