Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher face plângere penală, după ce a rămas cu conturile blocate. Suspecții principali, familia Coța


Deşi era cu plătiţe la zi, managerul de la SCM Zalău s-a trezit cu conturile blocate din cauza unor restanţe despre care nu ştia. “Credeam că am scăpat de familia Coţa, dar se pare că fantoma lor încă mă mai bântuie!”, spune Adrian Feher, cel care anunţă că în spatele tuturor problemelor se află… familia Coţa, cea care i-ar fi “fabricat” un contract fals la ANAF, pentru a-şi putea spori veniturile încasate de la echipa de volei


După ce a ieşit de la arest, familia Coţa a rămas sub control judiciar, până la finalizarea dosarului, în care Vasile şi Dana Coţa sunt acuzaţi de obţinere ilegală de fonduri, delapidare, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Prin aceste infracţiuni, şefii clubului CS Volei Municipal Zalău ar fi delapidat suma de aproximativ 640.000 de euro!

Recent, Vasile şi Dana Coţa au devenit suspecţi pentru o altă cauză, în care victimă este tocmai Adrian Feher, actualul manager al secţiei de volei de la SCM Zalău!?

La fel ca şi alţi voleibalişti care de-a lungul anilor au trecut pe la CS Volei Municipal Zalău, Adrian Feher s-a trezit cu conturile blocate.

Adrian Feher acuză că familia Coţa ar fi depus la ANAF în numele său contracte şi alte înscrisuri oficiale false

Fostul voleibalist a mers la Finanţe pentru a primi mai multe lămuriri, iar misterul a fost rapid elucidat. Conducerea clubului – club la care el a evoluat aproape un deceniu – ar fi depus la ANAF un contract cu o sumă aproape dublă faţă de cea din realitate!

Mai mult, în contractul de la Finanţe, susţine Adi Feher, nu se află nicio semnătură de-a sa. Ba da, cea de la final, care de fapt ar fi fost luată din contractul real!? Aceasta nu e totul, deoarece managerul de la SCM Zalău ar fi regăsit printre actele de la ANAF şi alte documente cu semnătura sa falsificată!

 “Rămâi stupefiat când vezi acte cu sume mari de bani pe care nu e semnătura ta. Pe mine m-a şocat… Credeam că am scăpat de familia Coţa, dar se pare că fantoma lor încă mă mai bântuie!”, precizează Adrian Feher.

Pentru rezolvarea problemei, fostul internaţional a contactat un avocat, care se va ocupa de acest caz.

“Îl realitate era vorba de un contract de 100.000 lei, însă la ANAF m-am trezit cu un contract de 190.000 lei, pentru care ar fi trebuit să plătesc 12.000 lei!? Respectivul contract nu avea decât o semnătură la final, şi aceea luată de ei de pe contractul cu suma reală, pe care a ataşat-o la contractul fals. Aceasta nu a fost totul, deoarece am văzut şi alte acte cu semnături false, pe care nu le-am semnat eu!? Ce vreau să zic este că rămâi stupefiat când vezi anumite acte cu sume mari de bani pe care nu e semnătura ta. Pe mine m-a şocat…

Credeam că am scăpat de familia Coţa, dar se pare că fantoma ei încă mă mai bântuie! Am luat legătura cu un avocat, care acum se ocupă de caz. Prima dată trebuie să facem contestaţie pentru că acest contract e fals”, a spus Adrian Feher pentru Sportul Sălăjean.

Avocatul lui Adrian Feher: “Facem plângere penală pentru fals şi uz de fals”

“Deocamdată, am făcut o contestaţie la executare şi urmează să mai facem o contestaţie la un titlu de creanţă, fiscal. Mai apoi, o plângere penală pentru fals şi uz de fals împotriva unui autor necunoscut, pentru că nu ştim cine este autorul falsului.

În baza înscrisurilor prezentate ca fiind false şi care au fost depuse organelor fiscale în anii 2017, 2018, clientului meu i s-a stabilit ilegal impozite de aproape 100 de milioane lei vechi. Altfel spus, declaraţii de impunere, în baza cărora s-au dat decizii de impunere fiscale, care s-au transformat în titluri executorii. Sigur, dacă o persoană figurează cu datorii în sistem şi datoria nu e plătită la scandenţă, organele fiscale sunt obligate la executarea silită, unele dintre ele fiind poprii pe conturi. Conturile sunt blocate în baza sumei datorate. Noi încercăm să anulăm toate înscrisurilor şi să obţinem restituirea sumelor”.

Cristian Tărău – avocatul lui Adrian Feher

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1