Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău, duel cu campioana României, încă de la primul turneu al Diviziei A1!


În cadrul primului turneu al Diviziei A1, formaţia zălăuană a nimerit într-o grupă cu Unirea Dej şi Arcada Galaţi. Astfel, zălăuanii vor da piept campioanei României încă de la debutul competiţiei, care va avea loc în perioada 6 – 8 noiembrie


La fel ca şi la handbal şi Divizia A1 de volei va începe sub formă de turnee. Însă, pentru a evita pe cât posibil aglomeraţiile din săli, Federaţia a decis ca fiecare grupă să fie formată din trei echipe, în fiecare etapă urmând a se disputa patru turnee, în locaţii diferite.

Deocamdată nu au fost stabilite locaţiile, doar cele patru  grupe. În cadrul primului turneu ce va avea loc în perioada 6 – 8 noiembrie, SCM Zalău a fost repartizată în prima grupă, din care face parte Unirea Dej şi Arcada Galaţi.

Astfel, încă de la primul turneu, SCM Zalău va avea ocazia să se dueleze cu campioana României, Arcada Galţi. Pe parcursul celor trei zile sunt programate toate cele trei meciuri, câte un joc pe zi.

Federaţia Română de Volei a programat şase turnee în acest an. Al doilea turneu se va disputa în perioada 21 – 23 noiembrie, când SCM Zalău le va întâlni pe “U” Cluj şi SCMU Craiova.

Turneul 1 (6 – 8 noiembrie):

Grupa 1: SCM Zalău, Unirea Dej, Arcada Galaţi

Grupa 2: Ştiinţa Bucureşti, “U” Cluj, Explorări Baia Mare

Grupa 3: CSU Braşov, CSM Câmpia Turzii, SCMU Craiova

Grupa 4: Dinamo Bucureşti, Steaua, CSU Vest Timişoara

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 21 octombrie

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1