Connect with us

Administraţie

Ioan Eugen Lazăr, după ce a câştigat detaşat al treilea mandat de primar la Buciumi: “Oamenii au apreciat realizările pe care le-am avut în cei 8 ani”


Vechiul şi noul primar al comunei Buciumi este Ioan Eugen Lazăr, care a obţinut un nou mandat de primar cu un procent de 75%. Pe această cale a ţinut să le mulţumească cetăţenilor pentru încrederea acordată şi îi asigură de cât mai multe realizări şi în următorii patru ani


Sub administraţia condusă de Ioan Eugen Lazăr, comuna Buciumi a cunoscut o amplă dezvoltare. Investiţiile din fonduri europene şi guvernamentale nu au întârziat să apară în comună, iar cetăţenii au apreciat din plin munca şi realizările echipei conduse de Ioan Eugen Lazăr.

Drept dovadă, la alegerile locale din 27 septembrie, cetăţenii i-au acordat încredere deplină, iar candidatul din partea PSD a câştigat un nou mandat de primar cu un procent de 75%. Din cele 1.433 de voturi valabil exprimate, Ioan Eugen Lazăr a strâns 1.072 de voturi, faţă de contracandidatul său, Adrian Marcel Longodor (PNL), cel care a primit 361 de voturi.

Astfel, Ioan Eugen Lazăr îşi începe al treilea mandat de primar al comunei Buciumi şi îi asigură pe cetăţeni de realizări importante pentru comunitate şi în mandatul 2020 – 2024.

Şi în Consiliul Local, partidul din care face parte Ioan Eugen Lazăr a avut un scor bun. Astfel, PSD a strâns 711 voturi şi va avea majoritate în Consiliul Local, cu şase consilieri din 11.

Mă bucur nespus de mult că oamenii au dat curs la ceea ce am cerut noi. Ne dorim continuitate şi vrem să mergem în aceeaşi echipă.  Cu echipa pe care am avut-o, am demonstrat că am reuşit multe realizări. Vom merge în aceeaşi echipă şi avem majoritate în Consiliul Local. Eu o să propun aceeaşi persoană pentru funcţia de viceprimar şi sunt convins că şi ceilalţi colegi vor fi de acord”, a mai spus Ioan Eugen Lazăr.


“Sunt bucuros şi mulţumit că oamenii au apreciat într-un procent atât de mare realizările pe care le-am avut în cei 8 ani. Le mulţumesc cetăţenilor pentru încrederea acordată şi le transmit că voi face în continuare cel puţin tot atâtea lucruri pentru comunitate, cât am făcut până acum.  Campania s-a încheiat, politica s-a terminat, iar de acum înainte  trecem la treabă, pentru a continua să dezvoltăm comuna”.

Ioan Eugen Lazăr – primarul comunei Buciumi


 

Rezultatele finale după alegerile locale din comuna Buciumi:

Primărie:

Ioan Eugen Lazăr (PSD) – 1.072 voturi (74,80%)

Marcel Longodor  (PNL) – 361 voturi (25,19%)

 

Consiliul Local – 11 consilieri:

PSD: 711 voturi (51,78 %) – 6 consilieri

PNL: 306 voturi (22,28 %) – 3 consilieri

PRO România: 152 voturi (11,07 %) – 1 consilier

PMP: 146 voturi (10,63 %) – 1 consilier

Alianţa USR PLUS: 58 voturi (4,22 %)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Administraţie