Connect with us

FOTBAL

Deja trei AJF-uri din ţară au decis amânarea startului de sezon pentru primăvara lui 2021. AJF Sălaj încă aşteaptă

Cele două Asociaţii Judeţene de Fotbal au hotărât să amâne startul sezonului din cauza numărului ridicat al infectărilor cu coronavirus


Având în vedere că numărul de cazuri de infectare cu COVID – 19 au crescut în loc să scadă, protocolul medical emis de FRF, MTS şi Ministerul Sănătăţii a rămas acelaşi.

Acest protocol este greu de respectat mai ales de echipele din Liga a IV-a şi Liga a V-a, deoarece o testare tot la două săptămâni implică costuri semnificative.

În aceste condiţii, unele AJF-uri au şi decis să amâne startul de sezon pentru primăvara anului 2021.

Au făcut-o tocmai trei judeţe potente din punct de vedere financiar, Cluj, Timiş şi Arad, care oferă competiţii puternice la nivel de Liga a IV-a.

În ce priveşte fotbalul mic din judeţul Sălaj, deocamdată AJF  nu a luat o decizie referitoare la startul sezonului 2020 – 2021, dar având în vedere situaţia din toată ţara şi restricţiile care sunt în vigoare, mai mult ca sigur, startul ligilor judeţene nu se va mai da în acest an.

“Din moment ce protocolul medical nu s-a schimbat, este greu pentru o echipă din judeţ să poată suporta o testare de COVID – 19, tot la două săptămâni. Din păcate, nu cred că vom putea juca în acest an meciuri la Liga a IV-a şi Liga a V-a. Urmează să analizăm şi noi situaţia şi să luăm o hotărâre în Biroul Executiv”.

Daniel Sabou, preşedinte AJF Sălaj

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL