Connect with us

DIVIZIA A1

După Volei Municipal Zalău, o altă echipă din Divizia A1 a intrat în vizorul PROCURORILOR


La CSM Câmpia Turzii sunt mari probleme financiare, iar sportivii şi antrenorii sunt neplităţi cu lunile. Asta deşi clubul a avut asigurată finanţarea de la Primăria Câmpia Turzii. După toate aceste probleme, organele de abilitate s-au autosesizat şi a fost deschis un dosar penal, având loc percheziţii la locuinţa preşedintelui clubului


După toate problemele de ordin financiar care au fost la Volei Municipal Zalău, procurorii s-au atuosesizat în vară şi a fost deschis un dosar penal. Astfel, soţii Coţa au fost arestaţi, după care au fost plasaţi în arest la domiciliu, iar acum sunt sub control judiciar până la finalizarea dosarului.

Vasile Coţa şi Dana Coţa sunt acuzaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de obţinere ilegală de fonduri în formă continuată,  fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Prin aceste infracţiuni, şefii clubului CS Volei Municipal Zalău ar fi delapidat suma de aproximativ 640.000 de euro!

Probleme asemănătoare s-au mai semnalat la o altă echipă din Divizia A1, la CSM Câmpia Turzii, unde sportivii şi antrenorii sunt neplătiţi cu lunile, asta deşi clubul a avut asigurată finanţarea de la Primăria Câmpia Turzii. După toate aceste probleme, organele de abilitate s-au autosesizat şi a fost deschis un dosar penal.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, au efectuat 2 percheziții în locații situate pe raza municipiului Câmpia Turzii, într-un dosar penal aflat în instrumentarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

În urma perchezițiilor derulate au fost ridicate mai multe suporturi electronice de stocare a datelor informatice și diverse înscrisuri.

Surse judiciare susțin că a fost vizată de percheziții și locuința președintelui clubului sportiv CSM, Viorel Crișan.

După toate aceste probleme, CSM Câmpia Turzii are şanse minime să contine în Divizia A1, chiar dacă s-a înscris în competiţie.

Jucătorii sunt neplătiţi de 7 – 8 luni, astfel că deja mulţi dintre ei au plecat la alte echipe.

Interesant  de spus că din Câmpia Turzii este originar Vasile Coţa, preşedintele de la Volei Municipal Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1