Connect with us

HANDBAL

Handbalistele de la HC Zalău şi-au revenit, dar trebuie să stea în izolare


Cele 10 handbaliste depistate pozitiv săptămâna trecută au trecut peste probleme cauzate de coronavirus, însă mai trebuie să stea în izolare până sâmbătă


HC Zalău a fost lovită în plin de coronavirus cu mai puţin de două săptămâni înainte de începerea campionatului. Astfel, săptămâna trecută, nu mai puţin de 10 jucătoare au fost depistate pozitiv, la câteva zile după ce şi managerul Gheorghe Tadici a fost confirmat cu noul coronavirus.

Dacă tehnicianul a avut o formă mai medie a virusului şi a avut nevoie de spitalizare, pentru jucătoare problemele nu au fost atât de delicate.  Marea majoritate a handbalistelor au fost asimptomatice, dar potrivit procedurilor au fost nevoite să intre  în izolare. După o săptămâna de la primele teste pozitive, multe jucătoare şi-au revenit, dar deocamdată problemele cauzate de coronavirus nu au trecut în totalitate, deoarece toate jucătoarele trebuie să stea în izolare până sâmbătă.

“Toate jucătoarele şi-au revenit bine, dar vor sta în izolare până sâmbătă. Vom vedea ce urmează şi când se vor relua antrenamentele. Nu ştim ce se poate întâmpla mâine”, a spus Gheorghe Tadici.

Dacă la următoarea testare, jucătoarele vor fi negative, atunci  de săptămâna viitoare, sunt şanse ca HC Zalău să reînceapă pregătirea.

Oricum, echipa a avut de suferit din plin şi a pierdut un tempo important, deoarece antrenamentele sunt suspendate de aproximativ două săptămâni.

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL