Connect with us

Actualitate

Dan Ghiurco nu candidează la alegerile parlamentare. “Îmi voi dedica toată energia şi atenţia către oraşul Jibou”

Deşi a fost pe lista PSD pentru Camera Deputaţilor, primarul Dan Ghiurco a ieşit din această cursă, menţionând că atenţia sa se va îndrepta spre comunitatea care la finalul lunii septembrie i-a acordat votul de încredere pentru a continua şi în următorii patru ani munca pentru dezvoltarea oraşului Jibou


Alegerile locale s-au terminat, însă în curând vor avea loc alegerile parlamentare, mai exact la data de 6 decembrie. Astfel, în această perioadă este vâlvă mare la partide pentru desemnarea candidaţilor la funcţiile de senator şi deputat.

În acest sens, în cursul zilei de azi, liderii PSD Sălaj, alături de primari social-democraţi s-au întâlnit pentru o consultare în ceea ce priveşte numele cu care PSD să vină în faţa alegătorilor la parlamentare.

Pe lista pentru Camera Deputaţilor s-a aflat şi Dan Ghiurco, carismaticul primar al oraşului Jibou, însă, acesta a ieşit din cursă, menţionând că toată energia şi atenţia sa se vor îndrepta către comunitatea care la alegerile locale din 27 septembrie i-a acordat votul de încredere pentru a continua munca începută în mandatul precedent.

Fără doar şi poate, Dan Ghiurco este om care a reuşit să transforme radical oraşul Jibou datorită unor proiecte bine gândite, fapt pentru care notorietatea sa a crescut în ultimii patru ani. De altfel, primarul oraşului Jibou este unul dintre cei mai apreciaţi oameni politici din judeţul Sălaj şi se pare că se bucură şi de simpatia colegilor de partid care şi-ar fi dorit ca acesta să-i reprezinte în Camera Deputaţilor.

Dan Ghiurco a avut un scor bun şi acum patru ani, însă, în cele din urmă, Iuliu Nosa a fost cel câştigător. Însă, cum Nosa şi-a anunţat retragerea, Dan Ghiurco era considera unul dintre favoriţi pentru câştigarea funcţiei de deputat.

N-a fost să fie, deşi primarul din Jibou a anunţat că a fost o ofertă tentantă, însă, pentru el, cel mai important lucru este că continue să muncească pentru ca cetăţenii oraşului Jibou, dar şi satelor aparţinătoare să aibă cele mai bune condiţii de trai.

“Pentru început, trebuie să spun că sunt onorat şi mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată prin această nominalizare. Aş fi ipocrit să nu recunosc că este atât o ofertă tentantă, cât şi o şansă unică de a-mi dedica munca unei comunităţi şi mai mari. Cu toate acestea, mă văd nevoit să rămân la stadiul de recunoştinţă pentru votul de încredere şi refuz respectuos şi cu o oarecare părere de rău oferta. Prin candidatura pentru funcţia de primar mi-am luat un angajament faţă de comunitatea noastră, pe care nu sunt dispus să-l încalc, deoarece sunt un om cu principii. Voi continua proiectele începute şi voi demara altele noi. Îmi voi dedica toată energia şi atenţia către oraşul Jibou de care sunt legat sufleteşte, şi către voi, oamenii, care v-aţi pus nădejdea în mine”, a declarat Dan Ghiurco.

Reamintim faptul că Dan Ghiurco a câştigat un nou mandat de primar al oraşului Jibou, după ce a reuşit să obţină 2.209 voturi (54,80 %) adică mai mult decât au strâns ceilalţi cinci candidaţi la un loc.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate