Connect with us

Ştiri din Sălaj

Mesajul preşedintelui Dinu Iancu Sălăjanu în contextul COVID-19: “Responsabilitatea fiecăruia este vitală”

“Stimați sălăjeni, sper ca acest gând al meu îndreptat spre dumneavoastră să vă găsească sănătoși alături de familie și cei apropiați. Contextul dificil în care ne poziționăm astăzi, ne îndeamnă la solidaritate.

Trebuie să redevenim o COMUNITATE! Responsabilitatea fiecăruia este vitală. La începutul acestei pandemii am fost pe poziții, pregătiți, conștienți, reușind să fim printre județele cu cea mai mică rată de infectare la nivel național. Astăzi, în urma iresponsabilității și demagogiei unora, situația s-a înrăutățit. Trebuie să conștientizăm că virusul nu ne surprinde prin sondaj, nu ține cont de clasă socială sau culoarea politică. Precauția și responsabilitatea nu trebuie privite ca pe un sacrificiu.

Viața noastră de acum înainte depinde doar de noi, și vă îndemn solemn să alegeți viața! Oamenii nu trebuie să își piardă locurile de muncă, intreprinderile  locale nu trebuie să intre într-un impas, iar copiii noștri nu trebuie să stea departe de școli, din cauza exemplelor “negative” și “curajoșilor” cărora virusul le-a demonstrat în cele din urmă, că nu lucrează pentru oameni ci împotriva lor. Această luptă nu este individuală, această luptă  o ducem împreună!

E momentul să redevenim o COMUNITATE, e momentul să ne gândim la aproapele nostru, și cu responsabilitate să îi protejăm pe cei din jur. Trebuie să fim alături cu gândul de cei infectați cu COVID-19, să luăm aminte suferințele lor și să oprim această răspândire în masă.

Vă îndemn și vă rog să facem front comun, mai mult ca niciodată!

Al vostru, președinte ales,

DINU IANCU SĂLĂJANU

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj