Connect with us

Ştiri din Sălaj

Doi bărbați au călcat pe bec iar acum riscă dosar penal pentru conducerea sub influența psihoactivelor sau a alcoolului


Doi tineri au fost depistați la volan sub influența substanțelor interzise și respectiv sub influența băuturilor alcoolice. Cei doi riscă acum dosar penal


În cursul zilei de 10 octombrie, ora 21.10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu colegii lor de la ordine publică, au depistat un tânăr de 25 de ani, din Zalău, care conducea autoutilitara pe strada Crișan, din municipiu. Acesta a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Întrucât avea un comportament necorespunzător a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii de substanțe psihoactive. De asemenea, în maşină a fost găsit un plic din folie de aluminiu în care se afla substanță vegetală, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Ultimul dosar a fost întocmit de poliţiştii din Jibou, duminică, 11 octombrie. Un bărbat de 35 de ani, din Jibou, a fost oprit pentru control, la ora 11.20, în timp ce conducea autoturismul pe strada Nuferilor din localitate. Testarea cu alcooltestul a evidenţiat o valoare pozitivă, respectiv 0,89 mg/L alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiști au întocmit dosare penale, iar la finalizarea cercetărilor acestea vor fi înaintate unităților de parchet competente, cu propuneri legale.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj