Connect with us

HANDBAL

Liga Florilor începe după o lungă aşteptare! PROGRAMUL primei etape


După o pauză de şapte luni, campionatul de handbal feminin porneşte la drum miercuri, cu ediţia 2020 – 2021. Sistemul de desfăşurare este unul diferit, iar întrega etapă are loc la Ploieşti, pe 14 şi 15 octombrie, sub forma unui turneu


După lungi discuţii şi scenarii în ce priveşte campionatul de handbal feminin s-a luat decizia ca întrecerea să înceapă în mijloc de octombrie, deşi iniţial, Liga Naţională feminină era programată să înceapă la finalul lunii august.

Deşi conducătorii echipelor nu au agreat varianta disputării campionatului sub formă de turnee, Federaţia nu a schimbat deciza, iar campionatul va debuta în această săptămână cu un prim turneu, la Ploieşti, în cadrul căruia se va disputa prima rundă.

Patru jocuri miercuri şi alte patru joi au fost programate în prima etapă, în Sala Olimpia din Ploieşti, însă unul dintre jocuri nu se va mai disputa.

Partida dintre HC Zalău şi Minaur Baia Mare va fi decisă la “masa verde”, deoarece formaţia sălăjeană nu se poate prezenta din cauza cazurilor de Covid-19 care au fost descoperite la echipa sălăjeană.

“Şapte luni de pauză înseamnă foarte mult, dar ne bucurăm că am putut relua competițiile. Ca și la întâlnirile disputate până acum la Sf. Gheorghe, Federația Română de Handbal a avut grijă să ia toate măsurile de siguranță adaptate perioadei dificile pe care o traversăm. E important să reîncepem competiția feminină, deoarece Campionatul European e tot mai aproape”, a spus Alexandru Dedu, preşedintele FRH.

Jocurile vor putea fi văzute la TVR 1, https://tvrplus.ro și pe platforma https://tv.frh.ro, după cum urmează:

Programul primei etape:

Miercuri, ora 10.15: Rapid Bucureşti – CSM Slatina

Ora 13.00: CSM Galaţi – Gloria Bistriţa

Ora 15.45: HC Zalău – Minaur Baia Mare (nu se dispută)!

Ora 18.30: Gloria Buzău – CSM Bucureşti – TVR 1

Joi, ora 10.15: ACS Crişul Chişineu-Criş – “U” Cluj

Ora 13.00: Dacia Mioveni – Măgura Cisnădie

Ora 15.45: Activ Prahova Ploieşti – Dunărea Brăila

Ora 18.30: SCM Craiova – SCM Rm. Vâlcea – TVR 1

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL