Connect with us

DIVIZIA A1

Startul campionatului de volei masculin, incert!

Prima etapă este programată pe 17 octombrie, dar Divizia A1 are şanse mici să debuteze la finalul acestei săptămâni, până când Federaţia, împreună cu MTS şi Ministerul Sănătăţii nu vor întocmi un protocol medical în ce priveşte reluarea competiţiilor în sală 


Pauza fără volei a depăşit şase luni, de la mijlocul lunii martie, când sezonul 2019 – 2020 a fost îngheţat.

Sezonul 2020 – 2021 trebuia să înceapă chiar de săptămâna trecută, cu meciurile din primul tur al Cupei României, dar startul competiţiei s-a amânat din cauza restricţiilor şi a situaţiei epidemiologice.

În mod normal, campionatul Diviziei A1 ar trebui să înceapă la finalul acestei săptămâni, astfel că pe 17 ocotmbrie este programată prima etapă.

Sunt însă şanse aproape nule ca întrecerea să poată începe, astfel că şi startul campionatului are şanse mari să fie amânat.

“Se va amâna şi campionatul, iar acum Federaţia lucrează la un protocol medical pentru a începe în siguranţă competiţia”, ne-a informat Adrian Feher.

Federaţia îşi doreşte disputarea campionatului sub formă de etape normale, însă la fel ca şi la handbal se ia în calcul programarea jocurilor sub formă de turnee.

Până când Federaţia, împreună cu MTS şi Ministerul Sănătăţii nu vor întocmi un protocol medical în ce priveşte reluarea competiţiilor, Divizia A1 mai are de aşteptat, până spre final de lună sau chiar început de noiembrie.

SCM Zalău urma să joace pe 17 octombrie cu CSU Vest Timişoara, în prima etapă de campionat, iar în etapa a II-a care a fost programată pe 24 octombrie, zălăuanii urmau să întâlnească tot acasă, pe Unirea Dej.

Pe 17 octombrie urma să înceapă şi Divizia A2, unde activează Volei Club Zalău şi Volei Municipal Zalău, dar şi startul eşalonului secund s-a amânat.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1