Connect with us

FOTBAL

Barajul pentru Liga a II-a, ţinta lui SCM Zalău

Cu 10 puncte acumulate în patru etape, formaţia zălăuană se află pe poziţa secundă şi speră să rămână în primele două locuri până la final de campionat. “Eu ca şi antrenor am impus un astfel de obiectiv”, spune Marius Paşca


Cu 10 echipe în Serie, turul de campionat se termină în doar două luni. S-au scurs deja patru etape, iar cele mai în formă echipe sunt Minaur Baia Mare şi SCM Zalău care s-au aşezat pe primele două poziţii, care duc la barajul pentru Liga a II-a.

Dacă Minaur ocupă fotoliul de lider, SCM Zalău se află pe poziţia secundă şi speră să rămână în primele două locuri până la final de campionat. Barajul pentru Liga a II-a este şi ţinta echipei zălăuane, dar şi un obiectiv fixat de antrenorul Marius Paşca.

SCM Zalău are un avans de două puncte faţă de Gloria Bistriţa, ocupanta locului 3, pe care echipa zălăuană o va întâlni în etapa a VI-a, la Bistriţa.

De precizat că zălăuanii au şi un meci mai puţin disputat, cel cu Minaur Baia Mare, amânat din cauza problemelor de coronavirus de la echipa maramureşeană.

“Eu ca şi antrenor am impus un astfel de obiectiv. Ne dorim să fim în primele două locuri şi sper să avem puterea să gestionăm situaţia. Important este să fie linişte la echipă. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, fiindcă noi avem capacitatea de a dezvolta un joc bun şi a ne bate la primele două locuri”.

Marius Paşca – antrenor SCM

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL