Connect with us

Actualitate

De luni se închid restaurantele din Zalău!

După ce municipiul Zalău a depăşit rata de 3 infectări la mia de locuitori, se aplică măsurile stabilite de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, iar restaurantele, cafenelele şi barurile din oraş vor fi închise


Din cauza ratei mari de infectări, rată ce a depăşit 3 infectări cu coronavirus la mia de locuitori, comuna Bănişor a fost primul UAT din Sălaj în care s-au aplicat măsurile stabilite în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Însă, după comunicarea cazurilor de coronavirus, probleme sunt şi în Zalău.

“Capitala” judeţului Sălaj a depăşit de asemnea 3 infectări la mia de locuitori, fapt pentru care sunt necesare anumite măsuri restrictive pentru a opri răspândirea noului coronavirus.

Prin urmare, începând de luni, restaurantele, cafenelele, barurilor şi a celor licenţiaţi în domeniul jocurilor cu noroc din interiorul clădirilor.

Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă doar pentru clienții cazați în aceste spații.

Din câte se pare, terasele din Zalău vor rămâne în continuare deschise.

Măsurile luate vor intra în vigoare de luni şi sunt valabile pentru următoarele 10 zile, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de cum decurge situaţia epidemiologică.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate