Connect with us

DIVIZIA A1

Vine rusul Egor Popov!

Secundul a intrat în posesia vizei şi va ajunge la Zalău în cursul aceste zile


Chiar dacă a început pregătirile de o lună şi jumătate, SCM Zalău încă nu are lotul complet.

Din cauza restricţiilor care sunt în vigoare în mai multe ţări, SCM nu i-a putut aduce la timp pe toţi jucătorii, astfel că şi în momentul de faţă la pregătire sunt 10 jucători.

Din această săptămână, unul dintre cei mai importanţi jucători din lot urmează să ajungă la Zalău. Este vorba de secundul Egor Popov.

Transferul său a fost anunţat la începutul lunii septembrie, dar voleibalistul a avut nevoie de timp pentru a-şi rezolva toate actele.
Jucătorul Zalăului are în palmares Cupa CEV, în 2012, în tricoul celor de la Dinamo Moscova, cu care în urmă cu aproape 10 ani a câştigat şi Supercupa Rusiei.

Egor Popov a mai jucat în Grecia, la Iraklis, în Qatar la Al-Ahli Doha, iar în ţara sa natală a mai evoluat pentru trei echipe, VC Tyumen, la Kristall Voronezh, iar în perioada 2016 – 2018 a evoluat pentru Lokomotiv Ekaterinburg.
Cu această formaţie a promovat în prima ligă din Rusia, campionat considerat printre cele mai puternice din Europa.

“După mai multe demersuri, Egor Popov a obţinut viza de şedere în România şi în cursul săptămânii va veni la Zalău, urmând să intre în programul echipei. El este un jucător extrem de important pentru noi. Practic, el este tunarul echipei”.

Adrian Feher

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1